Vážne tvrdenie generála Jozefa Viktorína! Naď mal klamať!
16 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Hochštaplerstvo „demokratov," píše na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín, zo strany Republika a vysvetľuje, ako sa to prejavuje. Generál Jozef Viktorín tvrdí, že poverený minister obrany Jaroslav Naď klamal. Vysvetľuje aj to, v akej veci.

"Tak si predstavte, že Slovensko s veľkou pravdepodobnosťou nedostane peniaze z tzv. Európskeho mierového nástroja za lietadlá MiG-29 a systém KUB, ktoré hegerovci poslali. Takže keď odvolaný Naď informoval verejnosť, že Slovensko dostane asi 350 miliónov, zasa klamal? Vraj nám nechcú preplatiť ani cent," píše na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín zo strany Republika,

Viktorín vysvetľuje dôvod

Lietadlá MiG-29, ani systém KUB podľa Viktorína neboli a nie sú na zozname prioritného materiálu pre Ukrajinu, a preto vraj neexistuje nárok na preplatenie.

"O takúto dodávku ako celok Ukrajina a Brusel údajne nežiadali," vysvetľuje Viktorín.

"Z tohto pohľadu treba vnímať „dobrodružnú“ cestu Hegera a Naďa do Kyjeva. Išli zachraňovať čo sa dalo a evidentne neuspeli. Čiže dostaneme 0 eur a ešte nám podľa dvojstrannej dohody s Ukrajinou vzniknú náklady na dopravu a palivo, ktoré sme sa im zaviazali venovať," myslí si Viktorín.

To je podľa generála vizitka práce „demokratov“ v praxi.

"Náklady ponesie každý občan Slovenskej republiky a bude sa musieť skladať na ich diletantizmus. Takže nás nielen odzbrojili, ale títo „spoľahliví partneri“ si ani nepreverili mechanizmus preplácania pomoci z daného fondu. Náš návrh na vytvorenie vyšetrovacej komisie po voľbách je viac než aktuálny," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik