Babiš ešte neodišiel
17 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Parlamentné voľby v Českej republike by v marci vyhralo ANO Andreja Babiša. Výsledky prieskumu zverejnil web agentúry ČTK novinky.cz.

Ak by sa v marci konali voľby do Poslaneckej snemovne ČR, víťazom by bolo so ziskom 29,5 percenta hnutia ANO. O dve percentá menej by získala vládna koalícia Spolu. Ak by strany koalície kandidovali samé, do dolnej komory by sa nedostali ľudovci a TOP 09. Vyplýva to z prieskumu agentúry Kantar TNS pre Českú televíziu.


Ak by...

Ak by ODS, TOP 09 a KDU-ČSL kandidovali spoločne, patrilo by im druhé miesto so ziskom 27,5 percenta. Tretiu priečku by obsadili Piráti s 10,5 percentami hlasov. Nasledovalo by hnutie SPD (8 percent), hnutie STAN by dostalo 5,5 percenta. Do dolnej komory parlamentu by sa potom s piatimi percentami znova dostala ČSSD.

Praha vrie občianskym protestom! Tisíce ľudí mieria do centra!
Tisíce ľudí zamierili na Václavské námestie v Prahe, budú protestovať proti biede. Informuje český web idnes.cz. Tisíce ľudí mieria do centra Prahy, na Václavskom námestí sa zúčastnia demonštrácie iniciatívy Česko proti biede. Po nej bude... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme