REAKCIA SMERU na urážky šéfredaktora Denníka N: Intelektuálny planktón, kaviarenský povaľač, sluha Esetu!
15 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Celé vedenie najsilnejšej opozičnej strany SMER – slovenská sociálna demokracia v mene všetkých tisícov jej členov a státisícov sympatizantov odkazuje šéfredaktorovi Denníka N Matúšovi Kostolnému, že je intelektuálnym planktónom a kaviarenským povaľačom, píše sa v reakcii Smeru.

Pod úroveň SMERU

Reagovať inak na urážku SMERU – SSD, že je „hnusnou, extrémistickou, fašistickou skupinou“ sa nedá. Matúš Kostolný je sluhom Esetu a hlásnou trúbou Progresívneho Slovenska a Zuzany Čaputovej. Nenávidí SMER – SSD a svoju nenávisť ani nezakrýva. Je hlúpy, netuší nič o pojmoch, ktoré používa, konštatujú smeráci.

"Fašizmus je ideológia, ktorá šíri nenávisť voči iným národom, obhajuje vojnu, kriminalizuje opozíciu a útočí na slobodu slova. Ak má Kostolný chuť vidieť skutočného fašistu, nech si prečíta, čo každý deň produkuje so svojimi prisluhovačmi v denníku N a potom nech sa pozrie do zrkadla," otočili obvinenie opoziční predstavitelia vo vyhlásení.

Prízvukujú, že je pod úroveň SMERU – SSD, ľavicovej strany, člena Strany európskych socialistov a Socialistickej internacionály s najdlhším vládnutím v modernej histórii Slovenska, aby takému duchovnému bezdomovcovi ako je M. Kostolný, vysvetľoval postoj k SNP, či Holokaustu.

Žitná okomentovala svoj odchod z TA3. Slovenský Patriot: Mainstreamoví novinári, Žitná vám nastavuje zrkadlo!
Moderátorka Anka Žitná Lučaiová sa na svojom facebooku vyjadrila k svojmu odchodu z televízie TA3. Žitná Lučaiová sa dostala do pozornosti verejnosti po tom, čo TA3 odvysielala jej rozhovor s americkým ekonómom Jeffreym Sachsom. Televízia rozhovor... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Tragédia slovenskej žurnalistiky

"Novinári ako Matúš Kostolný zlyhali a plne zodpovedajú za rozvrat Slovenska, lebo podporovali protislovenskú vládu I. Matoviča. Aby svoje zlyhanie prekryli, vo svojej zúfalosti len povýšenecky bez argumentov nadávajú a urážajú. SMER – SSD považuje za tragédiu slovenskej žurnalistiky, že je ovládaná ľuďmi, ako je  Kostolný."

Podľa Smeru totiž nerobia nič iné, len zamorujú verejný priestor na Slovensku svojou politickou primitívnosťou, nadutosťou a mentálnou ťarbavosťou. SMER odmieta takúto žurnalistiku a bude na ňu sebavedome reagovať. "Nie sme ani Zuzana Čaputová, či Hlas Petra Pellegriniho, ktorý uhne hneď, keď médiá skríknu. Sme SMER – slovenská sociálna demokracia," uzavreli politici.

Matúš Kostolný, foto: FB/MK

Kostolný: Nahneval som Roberta Fica a jeho stranu Smer

"V podcaste som povedal, že strana, ktorej kedysi záležalo na označení sociálna demokracia, je dnes len hnusná, extrémistická, fašistická skupina. To, že sa spoja s takýmto človekom (obvineným extrémistom Dannym Kollárom), znamená, že im nesmrdí absolútne nič. Spoja sa s diablom, aby sa zachránili," reagoval Kostolný na facebooku.

A svojim čitateľom vysvetlil, že Fico mu venoval tlačovú správu, kde hovorí, že je intelektuálny planktón, kaviarenský povaľač, sluha Esetu, Progresívneho Slovenska a prezidentky Čaputovej, je podľa neho hlupák a duchovný bezdomovec.

"Stačí, ak si pozriete toto krátke video," vyzval čitateľov a priložil video z kanálu YouTube.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik