ČISTKY V MÉDIÁCH POKRAČUJÚ: Lipšic zaútočil na novinárku! Prečo čušíte pani Čaputová?
15 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Daniel Lipšic chrapúnsky zaútočil na novinárku Plus 7 dní za to, že odhalila, že sa v Dentonse tajne stretával so sudcom Klimentom, kde spolu zrejme kuli pikle, ako sa zbaviť špeciálneho prokurátora Kováčika. Som veľmi zvedavý, či sa teraz po Lipšicovom útoku na novinárku bude zvolávať kultúrny výbor. A či polícia napíše hysterický status ako v prípade Jančkárovej, pýta sa na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

"Na novinárku Plus 7 dní sa už valia kýble špiny a nenávisti od Lipšicových priaznivcov z liberálnej kaviarne. Odrazu už novinárov netreba chrániť?," kladie ďalšiu otázku opozičný poslanec.

Lipšic podľa neho neostal len pri šírení nenávisti. Vyhráža sa Pluske, že jej nebude dávať stanoviská ani odpovedať na jej otázky.

"Tým ale Lipšic otvorene porušuje zákon a zneužíva právomoc verejného činiteľa. On je šéf špeciálnej prokuratúry a je jeho psou povinnosťou informovať médiá o činnosti svojho úradu. Špeciálna prokuratúra nie je jeho súkromné gestapo, hoci Lipšic robí všetko preto, aby to tak bolo," skonštatoval Blaha.

Čo si to dovoľuje?

"Vyhrážať sa mediám, že bude informovať iba tie plátky, ktoré ho chvália, je vlastne zastrašovanie nepohodlných a kritických novinárov. Obzvlášť nechutné je, že k takýmto útokom sa znížil najvyšší šéf špeciálnej prokuratúry, a teda orgánu, ktorý má v rukách neuveriteľnú represívnu moc, ktorú viackrát v minulosti zneužil. Médiá sa oprávnene cítia ohrozené," prízvukuje smerák.

Lipšic sa musel zblázniť!
Zdá sa, že špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi niekto „stúpil na otlak“. Konkrétne novinárka z týždenníka Plus 7dní. Tá napísala článok, ktorý sa mu vôbec nepáčil. Hoci sa Daniel Lipšic tvári, že cigarový klub v SIS je len nejaká... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Systematické útoky na slobodu médií sú na dennom poriadku

TA3 vyhodila dlhoročnú moderátorku Anku Žitnú za to, že si slobodne pozvala svetoznámeho profesora ako hosťa do svojej relácie. Rádio Frontinus čelí útokom od štátnej cenzúry a chcú ho potrestať za to, že si do relácie zavolali Blahu ako opozičného poslanca. "Každý iný názor je v médiách postupne zlikvidovaný - povolené je len kydať na Smer, na Rusko a na Slovákov. A do toho velebiť USA a Čaputovú. Liberálna totalita," upozorňuje politik.

TA3 sa podľa Blahu premenilo na LGBTA3 a dúhoví aktivisti Dírer a Iliev zamorujú Slovensko svojou extrémnou ideológiou - ale to nevadí, najväčším problémom je to, že Jeffrey Sachs volá po mierových rokovaniach.

"Dírer sa hrá na vrchol čistoty a bezúhonnosti. Akosi sa ale vo svojich úvodných ideologických okienkach v nedeľných reláciách zabudol pochváliť, že pred pár rokmi pracoval pre univerzálneho udavača Imreczeho ako šéf jeho tlačového oddelenia. A neuveríte, Dírer chodieval aj na schôdzky Imreczeho s podnikateľom Suchobom. Hlavná vec, že dnes je z neho veľký moralista, ktorý poučuje všetkých na zemeguli - len nech si spomenie, ako korupčníkovi Imreczemu trčal zo zadku," smele sa Blaha.

Ozve sa Čaputová?

Ale podľa smeráka takíto liberálni tragédi v TA3 udávajú tón. Zatiaľ čo svetoznámi profesori sú zakazovaní. A profesionálne moderátorky vyhadzované. "Slovenské médiá ovládli liberálni aktivisti, ktorí nemajú s novinárčinou nič spoločné. A Lipšic útočí na posledné zvyšky kritickej žurnalistiky a zneužíva na to svoj krvavý úrad," dodáva politik.

"Myslíte si, že sa niekto prenasledovaných novinárov zastane? Ukážte sa, vy pokrytci z mimovládok! Ukážte sa, pani Čaputová! Ako to, že teraz čušíte?," uzavrel Blaha status výzvou.

Michal Kaliňák: Matovič svojou novou ATÓMOFKOU zrovná mestá a obce so zemou! (VIDEO)
Hoci Igor Matovič (OĽaNO) svoju Daňovú revolúciu považuje za prelomovú a robí z nej výkladnú skriňu európskej pro-rodinnej politiky, odborník na samosprávu Michal Kaliňák (Hlas-SD) najnovšími návrhmi nie je vôbec nadšený. Ublíži totiž práve tým,... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik