UŽ ZASE? Putinova rakovina opäť na scéne. Dôkazy aj v únikoch z Pentagonu
14 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Má Putin Rakovinu? A ak áno, ide o rakovinu pankreasu? Alebo rakovinu prostaty? A aké veľké má bolesti? Na svetlo vyplávali nové informácie o tom, že ruský prezident je pravdepodobne vážne chorý. Ale zatiaľ mu to nebráni v práci, pretože má poruke tím lekárskych expertov, píšu české Parlamentní Listy.

Špekulácie už rok. Parkinson? Rakovina?

Nemecký server Focus priniesol informácie o tom, že ruský prezident Vladimír Putin pravdepodobne skutočne trpí rakovinou. „Takže teraz už predsa len?“ spýtal sa server Focus. Špekuluje sa o tom už dlho, ale podľa serveru Focus sú k dispozícii nové dokumenty, ktoré hovoria o Putinovom onkologickom ochorení. 

O tejto Putinovej chorobe sa špekuluje najmenej od novembra 2022, keď jeden z ruských zdrojov napísal v e-maile denníku The Sun, že Putin trpí Parkinsonovou chorobou a rakovinou pankreasu.

„Môžem potvrdiť, že má Parkinsonovu chorobu v počiatočnom štádiu. Choroba však postupuje.“ Túto skutočnosť vraj „popiera a skrýva všetkými možnými prostriedkami“, pokračoval denník. „Putin je pravidelne napumpovaný ťažkými steroidmi,“ stálo podľa denníka The Sun taktiež v e-maile.

Užívanie steroidov považujú niektorí odborníci za známku toho, že ruský prezident trpí silnými bolesťami. Steroidy ako lieky pomáhajú napríklad proti rakovine, reumatizmu a covidu-19 a najmä ako kortizón majú mnoho pozitívnych účinkov. Vedľajším účinkom môže byť nafúknutá tvár.

Denník The Sun špekuloval aj o tom, že Putin má rakovinu prostaty.

Ako by mohla pokračovať vojna
NYT: Pentagon naznačil možnosti vývoja konfliktu na Ukrajine za náhlych okolností. Tajné materiály Pentagonu, ktoré unikli, obsahujú štyri možnosti vývoja konfliktu na Ukrajine za nepredvídaných okolností, ako je napríklad úder Kyjeva na Kremeľ,... Čítať ďalej
13 | 04 | 2023 | Milan Laca

Ak by neochorel, nezaútočil by?

Britský The Mirror v októbri 2022 napísal, že Putinovo zdravie slabne. Putin sa podľa The Mirror sťažoval na bolesti brucha, ktoré sa nedarilo utíšiť. Táto bolesť neskôr ovplyvnila aj Putinovo držanie tela. Aj podľa The Mirror je bolesť následkom onkologického ochorenia.

Politológ Valerij Solovej, bývalý profesor prestížneho moskovského Inštitútu medzinárodných vzťahov (MGIMO) podľa The Mirror vyhlásil, že keby Putin rakovinou neochorel, vojnu proti Ukrajine by nerozpútal. Podľa Soloveja má Putin k dispozícii špičkový tím odborníkov a môže pracovať. Bude môcť pracovať takmer do poslednej chvíle svojho života.

Nové dôkazy v uniknutých dokumentoch

Teraz sa objavili nové informácie, že Putin pravdepodobne skutočne trpí rakovinou.

„Uniknuté dokumenty boli určené vysokým predstaviteľom Pentagonu a zrejme potvrdzujú, že Vladimír Putin má rakovinu. Ruský prezident vraj z tohto dôvodu 5. marca podstúpil chemoterapiu,“ napísal server.

Pripomína, že chemoterapia je jedným z bežných typov liečby nádorových ochorení. Podávajú sa pri nej látky, ktoré brzdia rast nádorov, ale súčasne mávajú negatívny vplyv na celkový zdravotný stav liečeného, ​​pretože brzdia obnovu červených krviniek, obnovu kožných buniek, a podobne.

Michael Ehlers, odborník na reč tela, uviedol pre nemecký Focus, že pre to, že Putin naozaj trpí bolesťami, svedčí aj jeho reč tela. Putin občas žmúri oči, kriví tvár a práve to sú podľa odborníka známky atakov bolesti.

Okolo Ukrajiny je mnohé jedna veľká lož
Únik tajných správ z Pentagonu naznačuje, že tí, ktorí sami rozhodujú o tom, čo je pravda a čo je dezinformácia, podvádzajú dokonca parlamenty vlastných krajín. Britský premiér Rishi Sunak podľa britského webu declassifieduk.org údajne tajne... Čítať ďalej
13 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik