Plačková bez ... silikónov?
15 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Keď pred rokmi Zuzana Plačková prehlási, že po pôrode si nechá zmenšiť prsia, ľudia jej neverili – veď práve prsia sú to, čo mnohých na nej zaujme, ako prvé. A predsa sa tak stalo. Kým René Strausz absolvoval skrášľovací zákrok, operáciu podstúpila aj jeho sexy manželka.

Plačková sa mohla pochváliť implantátmi na mieru, o ktorých však už dávno hovorila, že nie sú „naveky“. Chcela sa ich zbaviť už po pôrode, no pre zaneprázdnenosť odborníka, ktorého si vybrala, sa to podarilo až teraz. Skrášľovací zákrok podstúpil aj jej manžel, René Strausz, s ktorým sa na istý čas ocitli aj za mrežami kvôli drogovej trestnej činnosti.

Najväčšie v bývalom Československu!

„Také veľké silikóny sa nevyrábajú, tak mi ich robia na mieru,”povedala Topkám koncom roka 2012, Vtedy sa chystala na ďalšiu operáciu, ktorá jej mala zabezpečiť najväčšie prednosti minimálne v Česku a na Slovensku. Už vtedy však avizovala, že to nie je „naveky“.

 „Silikóny budem mať možno 10 rokov, potom by som už chcela dieťa a rodinu. V tom prípade by som urobila možno to, čo by nikto nečakal. Dala by som si prsia zmenšiť na jednotky. Za 10 rokov sa chcem vypracovať a urobiť zo seba niečo, aby som potom tie prsia už nepotrebovala,“ vysvetlila vtedy svoj zámer Zuzana.

Instagram / Queen Plačková
A je to tu, vážení

Plačková sa vrátila z Prahy, kde bola na zmenšení pŕs. „Budem celý víkend odpočívať, veľa vecí s tým nemôžem robiť. Ale som mega šťastná – ja mám malé prsia! Je mi až do revu. Ja som tak šťastná, že to si ani len neviete predstaviť,”nadchýnala sa pred svojimi fanúšikmi na Instagrame.

Z TOHTO SA VÁM ZATOČÍ HLAVA! VIEME, KOĽKO PLATÍ BORIS KOLLÁR NA SVOJE DETI
Boris Kollár sa stane čoskoro opäť otcom! Niekto možno ani sledovať nestíha, po koľkýkrát, keďže sa zdá, že Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu má najväčšiu záľubu v plodení detí. Mnohých ale zaujíma, kde berie Kollár na taký... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

„Bomby“ už nechcela

„Na termín som čakala rok, bola som na konzultácii, už keď som bola tehotná. S pánom doktorom sme vybrali veľkosť 325 ml, na moju výšku sú to také troječky, do ručičky, pevnučké a ja som nadmieru spokojná. Po tých rokoch, keď som mala také veľké bomby, už som túžila po tých malých prsiach,” napísala brunetka, ktorá sa síce nevrátila k jednotkám, ale z objemu teda riadne ubrala.

Nebol spokojný

To, že Zuzana zastáva názor, že ak človek s niečím nie je spokojný, má si to nechať upraviť, nie je žiadna novinka. Zdá sa, že jej manžel nebol spokojný s tvarom svojho hrudníka a brady. Práve kvôli týmto dvom častiam tela navštívil plastického chirurga aj on.

„Tí, čo ešte neviete, tak idem na plastický zákrok. Túto "osem-bradu" si idem dať preč. Trpím tým celý život, aj keď som schudol, aj keď som bol pribratý, furt to tam mám a proste mi to tam vadí, lebo chcem lepšie vyzerať,”pochválil sa na Instagrame Strausz.

„Voľakedy som ešte aj sypal, bral som anaboliká - mladý, sprostý, hej. Tak mi vyberali žľazy, mal som gynekomastiu. A teraz, ako som bol minulý týždeň na sone, tak mi zistili, že mi to zle vybrali. Tak si idem dať vybrať ešte aj to, keď už som tu,” dodal na margo operácie pŕs.

Instagram / René Strausz

Aj sypal, aj sedel

„Zločinecká skupina v zložení Tibor Gubáň, Peter Šoka, Miroslav Farkaš, Dávid Lukáč, René Strausz a Zuzana Strausz Plačková, pôsobiaca na území Trnavského, Bratislavského a Trenčianskeho kraja, v čase od roku 2012 až po súčasnosť, vykonávali za účelom zisku, prostredníctvom vytvorenej infraštruktúry osôb, dovoz drogy zvanej kokaín a následne ju distribuovali cez sieť dílerov tejto zločineckej skupiny koncovým užívateľom drogy,“  píše sa v uznesení, ktoré popisuje, že skupina mala páchať aj násilnú, či majetkovú kriminalitu. Plačková a jej manžel boli behom pár dní prepustení.

Plačkovej s manželom hrozí vysoký trest! Z dílovania kokaínu ich usvedčujú odposluchy
Samozvaná kráľovná internetu Zuzana Plačková bude najnovšie pravdepodobne oslovovať svojich verných fanúšikov z väzenia! Ešte v pondelok totiž zadržala NAKA pri rozsiahlej razii v troch krajoch 15 členov zločineckej skupiny. Medzi nimi sa ocitla aj... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik