Nenávisť Remišovej voči všetkému a všetkým je bezodná
13 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Zúrivosť, nenávisť, nadávky. Tak si podpredsedkyňa vlády Veronika Remišová kompenzuje vlastnú neschopnosť, voličskú neprijateľnosť a skutočnosť, že jej mikrostranička Za ľudí, to je fakticky už len ona sama. A spolu s ňou biedna vizitka v oblasti eurofondov. Posúďte sami, podľa jej dvoch statusov na sociálnej sieti.

"Vidím, že táto volebná kampaň bude extrémne tvrdá a špinavá. Ide im o veľa. Nejde im o Slovensko, ale o miliardy, od ktorých sme ich odstrihli." Rozbieha sa autorka statusu.

A už sú tu nadávky

Jej milovaná primitívna fráza "SmeroHlas", jej konštatovanie o "Pellegriniho úderke" , jej osočovanie, že "klamstvo je ich pracovnou metódou"

Zas to tupé "leboniekto"

"Celých 12 rokov mali eurofondy na starosti a pre zlepšenie ich systému nespravili nič. Invenčne konštatuje Remišová. Srší síru o vyšetrovaní NAKOU, o tunelovaní eurofondov a zas tú sprostosť o rozprávke "mali tri volebné obdobia".

A pustila sa aj do médií

"Z práce niektorých médií mi zostáva rozum stáť. Práve som sa v HN dočítala, že som vraj stranu ZA ĽUDÍ núkala Dzurindovi. Väčšiu hlúposť som v živote nepočula. Strana ZA ĽUDÍ nie je na predaj!" Píše Veronika Remišová.

Otázka je, či a čo vôbec je... Ale o tom už Remičová na sociálnej sieti nepíše.

Pellegrini apeluje na Čaputovú: Prezidentka by mala konať!
Úradnícka vláda by mohla pomôcť upokojiť situáciu na Slovensku. Myslí si to líder mimoparlamentného hnutia Hlas-SD Peter Pellegrini. Úlohou úradníkov vo vláde by mala byť podľa neho maximálne záchrana plánu obnovy a prijímanie zákonov na záchranu... Čítať ďalej
12 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme