Diaľnica medzi Prešovom a Košicami je obojsmerne uzavretá
13 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Hasiči v týchto chvíľach podľa portálu tvnoviny.sk zasahujú na čerpacej stanici na odpočívadle Janovík na diaľnici D1 v smere z Prešova do Košíc.

Podľa dostupných informácií ide o únik kyseliny chlorovodíkovej do vzduchu z odstavenej ukrajinskej cisterny. Z tohto dôvodu už polícia diaľnicu uzavrela v oboch smeroch.

„V smere z Prešova do Košíc je diaľnica uzatvorená od výjazdu na Lemešany. Obchádzka vedie po ceste I/20 cez obce Lemešany, Janovík, Bretejovce a Budimír. V smere z Košíc do Prešova je diaľnica uzatvorená od výjazdu na Budimír,“ uvádza polícia s tým, že obchádzka vedie po tej istej trase.


​Celú benzínku z bezpečnostných dôvodov uzavreli, dodáva web tvnoviny.sk.

TARABA: Nová realita nabúrava doterajšie delenie sveta na rozvinutý Západ a rozvojový zvyšok sveta
Poslanec Národnej rady SR a predseda Života – Národnej strany Tomáš Taraba na svojom facebooku zverejnil svoje zamyslenie k ekonomickému úpadku Západu a k rastúcemu ekonomickému významu štátov BRICS. Taraba poukázal na to, že aktuálne bolo... Čítať ďalej
13 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik