HROZNÁ TRAGÉDIA: MLADÍK SI CHCEL SPRAVIŤ FOTKU NA VAGÓNE
12 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Hrozná tragédia sa stala na Veľkonočný pondelok v Trnavskom kraji, pri ktorej o život prišiel 21-ročný mladý človek.

Železniční policajti riešili na Veľkonočný pondelok obrovskú tragédiu, pri ktorej prišiel o život iba 21-ročný mladý človek. K nešťastnej udalosti došlo pravdepodobne z nevedomosti, informovali na stránke Polícia - Trnavský kraj.

Prípad bol na políciu nahlásený v pondelok krátko pred 18.00 h. Na miesto boli okamžite vyslaná policajná hliadka aj záchranári, ktorí už na mieste nedokázali mladému mužovi pomôcť.

V blízkosti nešťastia našli mladú dievčinu, ktorá mladíka sprevádzala. Ako policajtom povedala, kamarát vyliezol na odstavený nákladný vagón v Železničnej stanici v Galante a chcel si urobiť fotku, keď ho v sekunde zasiahol elektrický prúd.

Lajky za to nestoja, varuje polícia

Upozorňujeme tínedžerov, mládežníkov ale aj iné osoby, aby nevstupovali do koľajiska a neliezli na odstavené vagóny, najmä nákladné vagóny. Na trolejoch je napätie viac ako 25 000 voltov a výboj preskočí i bez priameho dotyku. Okrem toho, že liezť na vagóny a zdržiavať sa v koľajisku je zakázané, riskujete nielen vážne popáleniny s trvalými následkami, ale i život. Preto to nikdy neskúšajte!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik