TRAGICKÝ ZÁVER VEĽKEJ NOCI! Vodič nemal šancu PREŽIŤ (FOTO)
11 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

K tragickej dopravnej nehode došlo medzi obcami Krakovany a Očkovom. Auto ostalo po náraze do stromu úplne zdemolované. Ako potvrdili odťahová trnavskí policajti na sociálnej sieti, vodič auta nemal šancu prežiť a zraneniam podľahol.

TRAGICKÝ ZÁVER VEĽKEJ NOCI

Policajti prijali včera, krátko pred 22:00 h, oznámenie o vážnej dopravnej nehode medzi obcami Očkov a Krakovany, v okrese Piešťany. Podľa prvotných informácií mal 41 ročný vodič, z doposiaľ nezistených príčin, plynule zísť s autom Mercedes – Benz vpravo mimo cestu a naraziť do stromu.

Pri nehode vodič utrpel zranenia, ktorým aj napriek obrovskej snahe privolaných záchranárov, žiaľ na mieste podľahol. Dopravní policajti presné príčiny a okolnosti tragickej nehody naďalej vyšetrujú. To, či mohol byť muž pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania.

Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj
Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj
Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj
Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj
Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj
Nehoda, FB/Polícia Trnavský kraj

 

Muži zákona apelujú na vodičov, aby v prípade, ak pociťujú čo i len malú únavu alebo nevoľnosť, radšej vozidlo bezpečne zastavili a na chvíľu si oddýchli. V jazde pokračujte iba v prípade, ak ste si istý, že šoférovanie bez problémov zvládnete.

Puškár zostáva stíhaný vo väzbe
Obvinený Adam Puškár zostáva stíhaný vo väzbe. Podozrivý je z vraždy študenta Daniela Tupého. V utorok o tom rozhodol senát Krajského súdu (KS) v Bratislave. Väzobný verdikt je právoplatný. TASR o tom informoval hovorca KS v Bratislave Pavol... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik