Poisťovňa nechce platiť!
11 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

VšZP sa odvolala voči verdiktu súdu o preplatení lieku detskej pacientke Editke.

Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) sa odvolala voči rozhodnutiu Okresného súdu Bratislava V o preplatení lieku Zolgensma detskej pacientke Editke. Pre TASR to potvrdili hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak a hovorkyňa VšZP Eva Peterová. Zdravotná poisťovňa mala odvolanie podať na konci marca.

"Poisťovňa súdne rozhodnutie vo veci úhrady lieku Zolgensma rešpektuje a zrealizuje všetky potrebné kroky k jeho vykonaniu. Súčasne však využila možnosť podať opravný prostriedok," povedala Peterová.

Súd neodkladným opatrením v marci rozhodol, že VšZP má na výnimku detskej pacientke Editke so spinálnou svalovou atrofiou uhradiť dvojmiliónový liek Zolgensma.

"Nezaujatá" TV JOJ: O Čaputovej bude diskutovať Rizman!
Mala by Zuzana Čaputová opäť kandidovať? Na túto otázku sa bude dnes (utorok, 11.4.) pýtať TV JOJ vo svojej relácii Na hrane. A zvolila si skutočne "nezaujatých" hostí do didkusie. Súkromná televízia JOJ sa bude v najbližšej relácii Na hrane... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik