Obvinený z kauzy vraždy Daniela Tupého zostáva stíhaný vo väzbe
11 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Väzbu pre údajného vraha Daniela Tupého Adama Puškára potvrdil aj Krajský súd v Bratislave. Z obavy, že by utiekol.

Krajský súd v Bratislave rozhodol, že advokát Adam Puškár obvinený z vraždy mladého študenta Daniela Tupého zostáva za mrežami. Na definitívny rozsudok si počká v útkovej väzbe, teda pre dôvodnú obavu, že by mohol utiecť alebo sa vyhýbať trestnému stíhaniu.

Krajský súd zrušil uznesenie Okresného súdu Bratislava V zo dňa 26.3.2023 a sám rozhodol, že advokáta vzal do väzby z dôvodu obavy z úteku.
Rozhodnutie je právoplatné. Obvinený tak zostáva vo väzbe. Policajtom zložil telefón a dni sa im vyhýbal.

​Správu aktualizujeme.

Len hlúpy nepochopí
Emanuel Macron sa na Veľkú noc nechal počuť, že ak sa Európa nezačne správať ako nezávislá veľmoc, s vlastným názorom na dianie vo svete, s presadzovaním vlastných záujmov a neprestane byť len vykonávateľkou cudzích prianí v rôznych kútoch sveta,... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik