Najkrajšia ministerka na svete (VIDEO)
12 | 04 | 2023 I Milan Laca

Nemecká únia daňových poplatníkov kritizovala Baerbockovú za to, že minula 137 000 eur na vizážistu.

Kancelária nemeckej ministerky zahraničia Annaleny Baerbockovaj vynaložila vlani na kozmetické služby viac ako stotisíc eur, píše Exxpress s odvolaním sa na nemeckú úniu daňových poplatníkov.
Štedrí "Zelení"

"Vo výdavkoch na vzhľad vedú Zelení. Ministerstvo zahraničných vecí, pod vedením Annaleny Baerbockovej, napríklad minulo na vizážistku 137-tisíc eur," píše sa v článku.

HÁDKA V EÚ: Kameň úrazy sú dodávky munície na Ukrajinu! Ide o biznis!
EÚ plánuje dodať Kyjevu milión nábojov za rok, ale plány na spoločné obstarávanie sa zastavili. Kto môže vyrábať a kto nie, kto dostane najtučnejšie zákazky? O tom je aktuálne hádka v EÚ. Pred niekoľkými týždňami Európska únia rýchlo pripravila... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Štedrá aj celá vláda 
V priebehu roka sa výdavky nemeckej vlády zvýšili najmenej o 80 percent. "Scholzova vláda vynakladá veľké sumy z daňových príjmov, aby doslova vyzerala dobre. Len výdavky na fotografov vlani predstavovali viac ako 1,2 milióna eur," uvádza sa v článku.
Ministerka v akcii
"Odbornosť" a kritika
Baerbocková sa často stáva predmetom kritiky. Zvyčajne sa pozornosť sústredila na jej protichodné vyhlásenia. Na panelovej diskusii Mníchovskej bezpečnostnej konferencie povedala, že verí, že Moskva môže urobiť radosť celému svetu, ak svoju politiku otočí o 360 stupňov.  Koncom januára Baerbocková vyhlásila, že európske krajiny „vedú vojnu proti Rusku“. Neskôr priznala, že tieto slová boli omylom.
 
Pentagon kontroluje škody
Zdá sa, že Pentagon je v režime úplnej kontroly škôd po objavení uniknutých spravodajských informácií, ktoré odhalili prísne strážené podrobnosti týkajúce sa vojny na Ukrajine, ako sú počty obetí a pripravenosť Ukrajiny na nadchádzajúcu jarnú... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Diana Zaťková
 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik