Hlas ľudu: Blaha Nicholsonovú nezožral - ona sa z neho nepokadila
11 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Ľuboš Blaha nie je žiadny netvor, žiadne strašidlo, to len médiá z neho robia príšeru. Deje sa tak iba preto, lebo od srdca, na plné ústa povie, čo si myslí a čo ho ťaží. A to sa nepáči tým, čo si o sebe myslia, že len oni majú patent na pravdu. Kto nejde s nimi, je dezolát, čo škodí Slovensku. Navyše, ak je to smerák, tak je to dupľovaný zločinec.

Džentlmen Blaha

Možno neuveríte, keď poviem, že za tvárou politika, ktorého médiá a politickí oponenti odmietajú, je aj kus džentlmena. Z toho, čo o ňom novinárske sliepky a ich samčekovia šíria, by sme tomu len ťažko uverili. Ale tak je. Blaha rád kritizuje, ale vie aj pochváliť. Pochvalu nedávno dostala aj europoslankyňa Lucia Nicholsonová. Aj keď pri tomto smerákovi ťažko povedať, ako to s tou pochvalou myslel. Pravda je taká, že toto krehké žieňa sa s ním nebálo ísť do duelu.

Mnohí si pritom spomenieme aj na to, ako si  minister obrany Naď zo strachu pred ním naložil do gatí. Len neviem, ako to Jančkárová v takom smrade vydržala. Možno si povedala, že radšej smrad s Naďom ako strach s Blahom.

A keď už Blaha chváli, tak potom pekne do radu. Teda aj Startitup, ktorý ho do duelu pozval. Chváli aj Veroniku Remišovú – známu to  hrdinku, čo sa ho nezľakla, keď sa  k nej posadil ako Ficov náhradník v relácii Na telo.

Považujem tiež za potrebné uviesť, že obidve pochválené dámy by diskutovali hádam aj s čertom, len aby sa ukázali. Veronika so svojou múdrosťou, samochválou a večným a otravným lebo Fico. No a herečka Lucia musí ukázať svoj afektovaný prejav, novú hlavu a bruselskú dokonalosť. Lucka sa svojím mudrovaním už preslávila na celom Slovensku. Škoda len, že mnohým ľuďom je viac na srandu, akoby ju mali brať vážne.

Nuž a Blaha? Blaha vďačne príde, len aby šíril svoje kacírske a ľavicové názory tak, ako  mu ich rad-radom z papiera vyčítala múdra Nicholsonová.

Blaha: Kvôli TOMUTO ma nepozývajú do TV diskusií? ALE... STAL SA ZÁZRAK! (VIDEO)
Podľa opozičného poslanca a podpredsedu Smeru-SSD Ľuboša Blahu po dvoch rokoch sa stal zázrak a na Slovensku sa našiel pravicový politik, ktorý našiel odvahu ísť s ním do diskusie. Respektíve - politička. S väčšou gurážou ako Naď. Presilovka dvaja... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Blaha ako strašiak

„Vy tu neustále strašíte, že po sankciách sem nabehnú Rusi s tankami. A vidíte, Rusi nás nezatiahli do vojny, neprišli. Potom ste strašili, že zamrzneme, a neumrzli sme. Strašili ste, že migy nás zatiahnu do vojny. Na strachu ste postavili svoju volebnú kampaň.“

To, že straší Káčer a Naď, o tom sa Lucia ani slovom nezmienila.

Nenávisť, LGBT a politická kultúra

Obísť tému nenávisti, LGBT a politickej kultúry by v diskusnom fóre iste bolo neodpustiteľným hriechom. Hoci sa Blaha kedysi zúčastnil na dúhovom pochode a liberáli mu to radi pripomínajú, dnes, keď sa už stal otcom, nepovažuje túto tému za hlavný problém. Chodí medzi ľudí a vidí, čo ich trápi. 

Téma LGBT to rozhodne nie je, tá sa stala hlavnou témou najmä pre  médiá a slniečka. Akoby sa predbiehali, kto dá viac. Prezidentka pozve zahraničné návštevy k  súkromníkovi do Teplárne. Nejde o to, aby sa tam v teple zohriali, idú si poplakať a uctiť zavraždených homosexuálov. Sexuálne menšiny sa stali ukážkovým tovarom, pričom na zviditeľňovaní majú iba jedinú zásluhu: že sú sexuálne menšiny. Prečo prezidentka neukazuje folklór, významné slovenské osobnosti? A keď už chce ukázať miesta vrážd, prečo neukáže Michalovce, pýta sa Blaha.

Aj Blahu chceli zabiť

Nenávisť sa netýka len LGBT menšín a novinárov, týka sa aj politikov. Keď Blahovi dva mesiace vykrikovali pod oknami, že ho treba zabiť, a keď dal podnet na políciu, napísali mu, že je politik, a vec bola vybavená. A keď sa Jančkárovej vyhrážal sedemdesiatročný starček, všetci z toho vinili Smer. Všetky médiá šíria len svoju pravdu, ostatným zatvárajú ústa.

K politickej kultúre sa vyjadrila aj Nicholsonová

Z jej hodnotenia vyplýva, že to, čo sa deje na Slovensku, ani nechodilo okolo politickej kultúry. Veľmi ju zamrzelo, čo sa stalo Jančkárovej. Keď voľakedy ona robila novinárku, nebolo to až také zlé ako dnes. 

Hovorí, že začal s tým Fico. Bol to on, kto novinárov nazval prostitútkami. Ale o tom, čo robili a robia novinári s Ficom, pani poslankyňa nehovorila. Lebo politická kultúra a novinárska etika má pri Ficovi iné - nepísané pravidlá. Na Fica môžeš všetko. Ba dokonca, musíš. Ficovi treba uškodiť, Fica treba zničiť. Na Fica treba vymýšľať, obviňovať ho, špiniť, prekrúcať pravdu a kydať, koľko len unesie. A ukazuje sa, že on toho naozaj unesie veľa.

Na záver ešte Luckin múdry postreh

Čo sa týka politickej kultúry, Luciu vraj najviac posunulo účinkovanie v Európskom parlamente. Akože ináč, Lucia, ty naša slovenská vlastenka?! Čo je bruselské, to je čačané, a čo slovenské, to je kakané!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Už majú iba výhovorky, nič pre ľudí
Jeden z mála tých, ktorí popri sviatkoch nemyslia iba na seba, svoj pokoj, svoje sviatkovanie, svoje selfíčka, je Juraj Blanár zo Smeru. Zvažuje, ako a čím žije Slovensko šesť mesiacov pred voľbami a veru - je toho naozaj "dosť málo". Posúďte podľa... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik