Policajný prezident varoval pred migráciou: Ak to bude pokračovať, Nemecko sa stane eldorádom medzinárodného zločinu!
10 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

V nemeckých policajných kruhoch nastal šum, pretože berlínske vedenie nezaradilo obmedzenie nelegálnej migrácie medzi svoje ciele. Heiko Teggatz, prezident Nemeckého policajného zväzu (DPolG), uviedol, že trvanie Scholzovho kabinetu na podpore prisťahovalectva je pre krajinu vážnym rizikom.

Podľa štatistík je počet migrantov prúdiacich do krajiny na takmer rekordných maximách: minulý rok požiadalo o azyl viac ako 200 tisíc ľudí a Bild uviedol, že tento trend neustupuje.

Len v januári a februári v tomto roku bolo podaných 55 tisíc žiadostí o azyl, čo predstavuje 85 percentný nárast v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka.

V nedávnom rozhovore ministerka vnútra Nancy Faeserová načrtla budúce plány nemeckej vlády a uviedla, že nebude existovať žiadny strop na počet migrantov prichádzajúcich do krajiny, ani nebude poskytnutá ekonomická podpora krajinám, z ktorých odchádza najväčší počet migrantov.

"Prvoradou politickou úlohou ministra vnútra by bolo chrániť nemecký ľud pred nebezpečenstvami a zločinmi," uviedol šéf policajného odboru. Heiko Teggatz poukázal na to, že každý, kto je proti ochrane hraníc a ochrane pred nelegálnou migráciou, v konečnom dôsledku zlyháva pri riešení hrozieb pre verejnú bezpečnosť.

"Ak to bude takto pokračovať, Nemecko bude eldorádom medzinárodného zločinu," dodal.

Odborový predák to nazval nebezpečným kokteilom, ak neexistuje ochrana hraníc, horná hranica migrácie a nie sú žiadne peniaze v miestnych samosprávach.

Podľa uniknutých dokumentov boli migrantmi v Nemecku v priebehu rokov napadnutí tisíce ľudí: podľa údajov bol na nemeckých ženách spáchaný značný počet sexuálne motivovaných trestných činov. Nemeckí opoziční politici tvrdia, že účinné hraničné kontroly mohli zachrániť mnoho životov.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik