Len hlúpy nepochopí
11 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Emanuel Macron sa na Veľkú noc nechal počuť, že ak sa Európa nezačne správať ako nezávislá veľmoc, s vlastným názorom na dianie vo svete, s presadzovaním vlastných záujmov a neprestane byť len vykonávateľkou cudzích prianí v rôznych kútoch sveta, neustojí to. Pripomína na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

"Očividne mu tá návšteva Číny, kde bol prijatý s najvyššími štátnymi poctami, pomohla sa zorientovať kam svet speje a čo sa naokolo odohráva." Komentuje Macronovo zistenie poslanec NR SR.

Toto iba hlúpy nepochopil

"Číňania mu to už nevedli zreteľnejšie ukázať, keď jemu predostreli červený koberec, ale šéfku Európskej únie van der Leyenovú po jej prílete do Číny, poslali vystúpiť cez príletovú halu určenú pre bežných turistov. Len hlúpy by tento odkaz nepochopil za čo reálny mocenský svet považuje nielen ju, ale celé dnešné vedenie EÚ, v ktorom Šimečka môže byť podpredseda Európskeho parlamentu." Konštatuje Tomáš Taraba v nepriamom odkaze slovenským progresívcom.

OBČANIA, ZVÝŠTE POZORNOSŤ! Varuje generál Jozef Viktorín
"Arogancia ide tak ďaleko, že sľubujú niečo, čo presahuje ich politický mandát. Áno, škodia Slovensku, škodia občanom. Pri chudobe a zlej sociálnej situácii sa zameriavajú na živenie cudzích vojsk. Zlé riešenie bez empatie k verejnosti a len pre... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme