FOTO! Peter Pellegrini si veľkonočné sviatky naozaj užíva! (FOTO)
10 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Začína sa Veľká noc. Aké máte plány? Ja budem s rodinou, napísal na sociálnej sieti pre začiatkom veľkonočných sviatkov líder strany HLAS - SD, Peter Pellegrini. Na sociálnej svieti zverejnil aj fotografiu, ktorá má u jeho sledovateľov naozaj úspech. 

"Som so svojou rodinou vždy. Rodina je pre mňa zdroj pokoja, dôvery a nádeje. Z nej čerpám silu. Snáď i pre vás by mohla byť zdrojom istoty. Byť spolu a spoločne sa rozprávať nám môže dať veľmi veľa. Prajem si, aby ste aj vy strávili Veľkú noc s vašou rodinou. S tými, čo máte radi. Aby mladí ľudia načúvali starším. A aby to platilo aj opačne," napísal Pellegrini na sociálnej sieti.

"Sviatky a rodina sú pre mňa to najvzácnejšie," dodal a zaželal všetkým krásny čas.

K želaniu zverejnil aj fotografiu, ktorá má na sociálnej sieti úspech.

Peter Pellegrini je na nej so svojou rodinou.

FOTO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik