Budúcnosť Ameriky? Žiadna - Amerika skončila!
10 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Glenn Beck podľa fox.news predpovedá temnú a biednu budúcnosť Ameriky. "Do roku 2025 budeme vo vojne, zažijeme pád meny a budeme žiť v policajnom štáte. Listina občianskych práv a slobôd prestane platiť. Budeme skrátka žiť vo svete šialencov,“ povedal Glenn Beck Tuckerovi Carlsonovi na televízii Fox News v reakcii na obvinenie Donalda Trumpa.

Glenn Beck Lee je americký konzervatívny rozhlasový a televízny moderátor, politický komentátor, spisovateľ a podnikateľ. Je autorom programu Program Glenna Becka, ktorý sa vysiela na celom území USA na rozhlasovej stanici Premiere Radio Networks, ako aj vlastnej show na Fox News Channel.

Amerika je na konci

"„Amerika skončila,“ dodal Glenn Beck, ktorý je poprednou americkou mediálnou osobnosťou, politickým komentátorom, autorom a spoluzakladateľom spoločnosti Blaze Media, čiže spravodajskej a zábavnej siete, dostupnej v televízii, rozhlase a na internete. Je vedúcim konzervatívcom a oddaným obhajcom ústavy, individuálnych slobôd a voľného trhu.

Donald Trump prestal byť človekom. Stal sa symbolom. Symbolom priemerného, ​​každodenného chlapa, ktorý je mocnými na každom kroku žmýkaný, pozoruje, ako tí druhí a veľkí žmýkajú veľké banky a ich spoločnosti - a aj  to, že čo by u všetkých iných bolo dôvodom na uväznenie na 25 rokov - im, pretože sú súčasťou elity , beztrestne prechádza." Tvrdí Glenn Beck.

Poverený minister Naď je nezastaviteľný! Vyzbrojovať a vyzbrojovať...Rokuje už aj s Brazíliou!
Slovensko a Brazília by mohli prehĺbiť spoluprácu v oblasti vyzbrojovania a obranného priemyslu. Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď bude o téme v stredu (12. 4.) diskutovať so svojím brazílskym náprotivkom Josém Muciom v Riu de Janeiro,... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme