Andrej Stančík VIE, v čom majú mladí jasno!
10 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Mladí v tom majú jasno," uviedol na sociálnej sieti Andrej Stančík, štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a dokonca vie, čo je naša budúcnosť a vďaka čomu bezpečnejší!

NATO je naša budúcnosť a sme vďaka nemu bezpečnejší, uviedol na sociálnej sieti Andrej Stančík.

"Posledný rok ukázal, že byť súčasťou najsilnejšej obrannej vojenskej aliancie na svete má svoje výhody. Vďaka spojencom sa nemusíme báť, že by sme ostali sami napospas agresii. Naopak. Aj ich vojenská prítomnosť ukazuje, že sú pripravení brániť našu slobodu a krajinu," napísal Stančík.

"Práve sila a jednota spojencov je najlepším odstrašením čoraz paranoidnejšieho a agresívnejšieho diktátora z Kremľa. Napriek vlne dezinformácií a konšpirácií, ktoré slovenským stránkam a žiaľ aj politikom diktuje Kremeľ, v tom mladí majú jasno," myslí si Stančík.

"57% mladých dôveruje aliancii. (Len 16% nedôveruje). 61% si myslí, že NATO nás robí bezpečnejšími (16%nie). Napriek prekonšpirovanej spoločnosti a Facebooku to ale mladí vidia jasno. Naša budúcnosť v EÚ a NATO je naším bytostným národným záujmom," vysvetlil Stančík.

"Práve túto budúcnosť ale 5. kolóna Kremľa a extrémisti ohrozujú. Neváhajú predať našu slobodu, demokraciu a bezpečnosť za pochvalu z Kremľa a % v prieskumoch. Našou úlohou je spraviť všetko pre to, aby Slovensko aj po 30. septembri ostalo proeurópskou a proatlantickou krajinou," myslí si Stančík.

"K týmto hodnotám a nášmu ukotveniu sa hlásime otvorene a jasne. Bez vajatania. Bez ale. A tak to má byť," vyjadril svoj názor Stančík aj v mene celej republiky a všetkých mladých na Slovensku.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik