Robert Fico sa priznal k niečomu, za čo sa zatvára
09 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Áno, som extrémista, keď ide o Slovensko, naše hodnoty a ich presadzovanie doma, aj v zahraničí!" Vyhlásil o sebe na sociálnej sieti predseda Smeru Robert Fico.

"Časy politických a hodnotových ústupkov sú dávno preč, pretože Slovensku krajiny EÚ utekajú míľovými krokmi a my dnes nemáme čas na špelukovanie, či lavírovanie! Preto veci pomenuvávame jasne, zrozumiteľne a s náležitou razanciou tam, kde je potrebná." vysvetlil použitie tohto výrazu predseda Smeru.

Ak to niekomu vadí, má smolu

"SMER - SSD sa vybral suverénnou ľavicovou cestou, naplnenou tradičnými hodnotami, ktorá neohne chrbát pred Bruselom, Washingtonom, ale ani Moskvou. Ak niekomu vadí, že máme v programe najprv Slovákov a ich kvalitu živ" Zdôraznil Robert Fico.

Harabin: Lipšic obžalobou Kaliňáka TROMFOL aj komunistu Urválka! CELOSVETOVÝ UNIKÁT (VIDEO)
Bývalý minister spravodlivosti SR Štefan Harabin reaguje na rozhodnutie sudcu Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), ktorý v pondelok odmietol obžalobu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) na exministra vnútra SR Roberta Kaliňáka a... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme