Riešia iba vojnu a politické intrigy
10 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Predseda Hnutia Republika Milan Uhrík pracuje aj počas sviatkov. Ich odkazu sa nevyhnul, keď na sociálnej sieti napísal: " Vždy treba dúfať v to najlepšie a pracovať tak, aby sa to naplnilo. Keď sa to podarí, tak super. Keď nie, treba skúsiť znova. Prekonávanie prekážok s pokojom na duši patrí k nášmu pozemskému životu. Aj to nás naučil príbeh Božieho syna, ktorý musel taktiež niesť svoj kríž.

Potom však už pokračuje v pravom slova zmysle chlebovou témou: "Potraviny sú rekordne drahé, ale vláda sa tvári, že nič nevidí. Riešia len vojnu a politické intrigy. Spolu s našimi expertnými tímami sme pripravili riešenia, ktoré by ceny potravín dokázali účinne zastabilizovať na znesiteľných úrovniach. Chce to len odvahu postaviť sa za záujmy slovenských rodín, spotrebiteľov a potravinárov a trochu klepnúť po prstoch zahraničným reťazcom."

REPUBLIKA na to má odvahu aj odborné riešenia

NEUVERÍTE! Naď využíva posledné mesiace na poste ministra na TOTO
Nepáči sa mu adresa ministerstva, ide meniť názov ulice! Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď rozhodol, že ministerstvo obrany a generálny štáb nechce sídliť na ulici pomenovanej po ruskom maršálovi Kutuzovovi. Podľa povaleného šéfa... Čítať ďalej
09 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik