Romana Tabák naložila Matovičovi: ČO SI UROBIL ZA TRI ROKY? NIČ (VIDEO)
08 | 04 | 2023 I Eka Balašková

Romana Tabák sa do parlamentu dostala cez kandidátku hnutia OĽaNO. Po hlasovaní o vydaní Roberta Fica na trestné stíhanie z klubu bola aj s Katarínou Hatrákovou vylúčená, zázemie našla v klube Sme rodina, odkiaľ odišla ani nie pred mesiacom. Najnovšie si jej kritiku odniesol práve Igor Matovič.

Dnes už nezaradená poslankyňa upozornila, že práve Haščák a Penta postavili modernú nemocnicu. Neobhajuje Haščáka, ale koalícia za tri roky nevyužila možnosti, ktoré sa ponúkali pri výstavbe Rázsoch. Menovite hovorila o kolegyni zo SaS, ktorá sa prezentuje ako odborníčka na zdravotníctvo, pritom ale jej hlasovanie svedčí o opaku. Matovičovi vyčíta, že má plné ústa Haščáka, no Matovič tú nemocnicu nepostavil. Odkedy a prečo už nie je Tabák v poslaneckom klube Sme rodina?

Neobhajuje Haščáka

„Haščák ... Tiež po mesiaci ho pustili, no kto postavil novú najkrajšiu medzinárodnú nemocnicu v Európe? My? Bol tam niekto zo štátu? No nebol, lebo sa môžu hanbiť. Ja vôbec neobhajujem pána Haščáka, ale otvoril nemocnicu, bude slúžiť ľuďom, môžu mať dobrú kvalitnú zdravotnú starostlivosť,“ konštatuje Romana Tabák.

Romana versus Jana a Lucia
"Do kampane idú naplno, ale ak sa dostanú do vlády - tak NAPLNO tu vládu povalia!" Pustila sa s vervou do kolegyne.... (ale ktorej?) Romana Tabak. Na sociálnej sieti varuje - "Neverte im mäkké “F” Poďakovanie Romany "Keď mohli meniť veci k... Čítať ďalej
03 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Kritika „svojim“

„Čo oni urobili za tri roky? Nič. Ešte aj SaS-kári, čo majú odborníčku na zdravotníctvo Cigánikovú, ani nezahlasovala za zákon, ktorý by pustil peniaze do Rázsoch z Plánu obnovy. Teraz Igor Matovič ide Jaroslav Haščák a Jaroslav Haščák ... No áno, ale kto postavil nemocnicu, ty, alebo alebo on? Pozrime sa na výsledky,“upozorňuje poslankyňa.

DUNČÍK POSTRÁŽIL

Zdá sa, že expremiér Igor Matovič si z Romaniných výčitiek ťažkú hlavu nerobí a v kľude si užíva aj s rodinou veľkonočné sviatky. "S Klárkou sme sa rozhodli upiecť chlebík … mysku kysku s cestíčkom sme zabalili do deky a dali do obývačky na stolík … Dunčíkovi som zo srandy povedal “stráž” … a on ”postrážil”," pochválil sa na sociálnej sieti poslučným členom rodiny.

Dala zbohom aj Kollárovi

Nemôžem sa stotožniť s názorom klubu Sme rodina, ktorého som bola členom, že posielame na Ukrajinu naše stíhačky Mig – 29. Dôvodom je klamlivý a nelegitímny spôsob, akým prišlo k darovaniu našich Migov na Ukrajinu,“ skonštatovala Romana Tabák koncom marca na sociálnej sieti.

Pri „tejto transakcii“ boli podľa nej oklamaní nielen poslanci, parlament, ale predovšetkým slovenskí občania. Ako tvrdí, spoliehala sa na verejný prísľub, že k odovzdaniu našich stíhačiek nedôjde, kým v pléne parlamentu nebude o tejto téme otvorená diskusia. A to sa podľa jej slov neudialo. Namiesto toho za zatvorenými dverami v utajenom režime zazneli informácie, ktoré už dnes považujem za klamstvo, uviedla s tým, že bližšie sa k tomu vyjadrovať nebude, keďže rokovanie výboru, na ktorom sa zúčastnila bolo utajené.

Romana Tabák má v otázke MiG-ov jasno! A PRETO: Hasta la vista Boris
Poslankyňa parlamentu Romana Tabák po Matovičovi dáva zbohom aj Borisovi Kollárovi! Na otázku, ktorá spolarizovala celé Slovensko, má totiž úplne odlišný názor, ako klub Sme rodina. O akú otázku ide? Predsa darovanie MiG-ov na... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik