Iba nadávať je príliš málo, menej ako nič
08 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Čo ste urobili vy, politici? Devastujete Slovensko, ničíte život jeho občanom, vyžmýkavate ho ako stokrát vytlačený citrón a vaša politika je iba vrecúškom čaju, celé týždne máčanom v studenej bahennej vode.Tri roky recitujete "lebofico", zničili ste zdravotníctvo, ničíte školstvo, zdevastovali ste kultúru, obce nie sú kanalizované po desiatkach rokoch od posledného predĺženého termínu, chudoba rastie, starkí sa boja umrieť, lebo nemajú už ani na pohreb. Rodiť deti nie je kde, pôrodnice rušíte.

Dokázali ste akurát zaviesť výnimočný stav, obmedziť osobné slobody občanov, spustiť cenzúru, za ktorú by sa nehanbil ani Biľak, prilievať oheň do vojny na našej hranici, rozdať všetko, čo tu bolo pre potreby Slovenska a Slovákov (a, samozrejme, myslím tým aj národnostné menšiny), nakúpiť si nové limuzíny pod svoje zadky a frajerky, vykradnúť, čo sa dalo a nechať zdevastovať, čo padalo samo. Využívate vládne lietadlá na vaše zahraničné výlety a domáce predvolebné kortešačky, zo štátu ste si zriadili cestovnú kanceláriu all inclusive, z policajtov osobných bodygardov a to všetko z peňazí, ktoré patria občanom tejto krajiny.

Lebo Mečiar, lebo Dzurinda, lebo Radičová, lebo Fico

Romana Tabák má pravdu a dvíham jej palce hore. Haščák vám smrdí, ale do jeho nemocnice pobežíte. Pretože okrem tej papalášskej, ktorú máte, máte už iba tú Haščákovu. Z ostatných ste dopustili, aby sa stali ruiny, nedostavali sa a z toho mála zvyšku aby lekári a sestri zutekali do zahraničia. Čo ste urobili vy? Čo ste postavili? Čo ste zveladili? Kde je za vami nejaký hmatateľný výsledok? Koľko kilometrov diaľnic ste otvorili, koľko tratí zrekonštruovali, ako ste zdvihli občanom životnú úroveň, ako ste znížili ceny? Čo ste spravili zo Slovenska a jeho zahraničných záväzkov? Ako vyzerá vaša zahraničná politika, komu zas lížete zadky? Vždy máte ako odboveď nejaké "lebo". Jedinú a trápnu odpoveď, ktorú vám zožerú akurát tí, ktorí sa na vás prisali a žijú z vás. A na oplátku, keď vy už musíte dakomu, oni zas vám tie vaše zadky... Riťolezectvo ste povýšili na olympijskú disciplínu.

Kde sú nové školy, kde materské školy?

Ano, poviete, s tým mi nič nemáme, to sa sťažujte na samosprávy. Lenže! Samosprávy už tri roky suplujú povinnosti štátu, za štát, teda za vás, súčasná štátna moc, zvládli pandémiu, namiesto vás zvládli migračnú vlnu na začiatku vojny a vy sa s tým chodíte do zahraničia a najmä do Kyjeva chváliť, že vám nie je hanba. Vy ste ubrali samosprávam na daniach, vy ste rok neriešili nič iné, iba svoju moc a po celý ten rok "vďaka" energetickej klríze padali podniky, podnikatelia i živnostníci na kolená. Len aby ste si vy udržali svoju moc, čo i len v podobe prezidentkou podarovanej dočasnej, takmer trvalej moci nad tými ruinami, na ktoré ste premenili Slovensko. To Slovensko, na ktorom bola kedysi radosť žiť, ktoré bolo kedysi tigrom Európy.

Ako ste nás dokázali tak zadĺžiť?

Už si dávate šiť smokingy, vynoviť interiéry špeciálov, korunovácia kráľa klope na dvere. Dvorní krajčíri makajú naplno, veď to je dačo pre vás. Pre nás, občanov, zostáva si na druhom konci republiky hľadať si lekára špecialistu, aby nám mal kto predpísať lieky. Aby sme nechcípli tak rýchlo, ako by sa vám to páčilo. Zavreli ste nám cenzorskými rozhodnutiami huby a často aj podnikanie a v zahraničí ospevujete samých seba, akí ste demokrati. Nenávidíte sa navzájom medzi sebou, aj by ste sa povraždili, keby v tom rozpočte ešte dačo nebolo, z čoho vám aj na posledné hodiny vašej uzurpátorskej moci môže ešte kvapnúť. Navrhujete korupčné zákony a vykrikujete o boji proti korupci, správate sa ako boľševická mafia a vykrikujete, ako bojujete proti mafii.

Ano Romana mala pravdu

Ak chcem zametať pred niekoho prahom, mal by som si urobiť poriadok najskôr u seba a na tom svojom. Mali by ste vyložiť na stôl karty, ale nie tie cinknuté, vaše falošné ošúchané pokerové, ale sumár toho, čo ste pre nás, občanov, za naše peniaze urobili, ako ste nám zlepšili a skvalitnili naše životy, ako ste nám zhodnotili naše zárobky a nie znížili naše reálne príjmy. Postavte sa, naši politici, ktorí ste pri výkonnej moci pred hodne veľké zrkadlá a bliakajte na seba, na svoju nechopnosť, na svoje svinstvá, čo ste nám za tie tri roky stihli predviesť!

Dosť bolo toho "lebo..."  a ak nie, tak potom toto všetko tu je, lebo vy!

Romana Tabák naložila Matovičovi: ČO SI UROBIL ZA TRI ROKY? NIČ (VIDEO)
Romana Tabák sa do parlamentu dostala cez kandidátku hnutia OĽaNO. Po hlasovaní o vydaní Roberta Fica na trestné stíhanie z klubu bola aj s Katarínou Hatrákovou vylúčená, zázemie našla v klube Sme rodina, odkiaľ odišla ani nie pred mesiacom.... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik