Nechajte mŕtvych na pokoji, vy politické hyeny!
07 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Pejoratívne slovo príživník alebo parazit spoločnosti má hanlivý význam a pomenúva človeka, ktorý žije z práce iných. V biológii príživník je cudzopasný organizmus  - jedným slovom cudzopasník alebo parazit, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Nechajme bokom parazity typu hlísta detská či imelo biele.  Nás budú zaujímať ľudskí paraziti. Nebudeme si všímať ani tých, čo sa priživujú na práci iných. To je iná kapitola a  tiež  si zaslúži našu pozornosť. Ale o tom potom, ako by povedal istý bývalý politik. My sa dnes budeme venovať tým parazitom, čo sa priživujú na ľudskej smrti.

Je to osobitná kategória a tvoria ju najmä politici a novinári

Onálepkujú sa odznakmi na viditeľnom mieste a čiernobielou fotografiou na svojom profile. Len aby sme videli, za koho im bije srdce.  Ak by sme ich chceli prirovnať k nejakým tvorom z ríše zvierat, boli by to hyeny. Tak ako toto nechutné zviera vzbudzuje v nás odpor a hnus, rovnaký odpor cítime aj k hyenám v ľudskej koži.

Ako inak než hyenizmom možno nazvať tance na hroboch mŕtvych?! Ako inak než hyenizmom možno pomenovať situáciu, keď hyeny využili násilnú smrť mladých ľudí, aby sa  na námestiach pokúsili zvrhnúť Ficovu vládu a dostať sa k moci?!  Ako inak než hyenizmom možno pomenovať návštevy prezidentky na Zámockej? A nemožno inak ako hyenizmus nazvať skutočnosť, keď politik zneužije meno mŕtvej, hoci aj pri príležitosti jej nedožitých narodenín. Vypisuje o nej  statusy, len aby nás presvedčil o tom, aký je on dobrý človek. Však, pán DEMOKRAT?! Hanbite sa! Je to nechutné! Toto je politické príživníctvo ako z učebnice.

Tak ako nezabúdate  vy – vy odporné, hnusné  politické hyeny – ani my nezabúdame

Nezabúdame, čo ste dorobili s nami a so Slovenskom. Zahoďte svoje all for, nelákajte voličov, choďte už do zabudnutia!

Vedzte, že ľudí trápia iné problémy a tieto témy ich nezaujímajú. Nechajte mŕtvych odpočívať v pokoji!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik