Blaha: Kvôli TOMUTO ma nepozývajú do TV diskusií? ALE... STAL SA ZÁZRAK! (VIDEO)
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Podľa opozičného poslanca a podpredsedu Smeru-SSD Ľuboša Blahu po dvoch rokoch sa stal zázrak a na Slovensku sa našiel pravicový politik, ktorý našiel odvahu ísť s ním do diskusie. Respektíve - politička. S väčšou gurážou ako Naď.

Presilovka dvaja na jedného musí byť

A zároveň sa našlo liberálne médium, ktoré ho do duelu pozvalo. "Hovorím - zázrak. Išlo o diskusiu s Luciou Nicholsonovou v Startitup. Samozrejme, presilovka dvaja na jedného, neustále skákanie do reči a polka relácie hejty o mne a mojich statusoch... Ale s tým som počítal, tak je to vždy, keď príde diskutovať niekto zo Smeru, zvykli sme si," konštatuje Blaha na sociálnej sieti.

Politik upozorňuje, že v diskusii na pani Nicholsonovú nezaútočil ani jedným slovkom, nepoužil jedinú invektívu, diskutoval tak, ako je zvyknutý - s úsmevom, nadhľadom a čisto argumentačne. "Nie, nedal som sa vyprovokovať lacnými útokmi - na to som už dostatočne skúsený," prízvukuje.

Podľa Blahu sú z toho teraz určite v liberálnej kaviarni ako obarení - "roky si vymýšľali, aký som diabol, ktorého cenzori nesmú púšťať do televíznych diskusií... A odrazu - Blaha nikoho v štúdiu nezjedol, normálne vysvetlil svoje názory a v kľude a s úsmevom odišiel".

Je najvyšší čas prestať s cenzúrou

"Ja len, že kvôli tomuto mi Machaj s Jančkárovou zakazujú účasť v O 5 minút 12? To kvôli tomuto je taký problém ma pustiť do diskusií? Nie je už najvyšší čas prestať s tou cenzúrou a začať otvorenú polemiku naprieč politickými bublinami bez všetkých tých detinských nálepiek o extrémizme?," pýta sa smerák.

Blaha vo videu priložil výber niektorých jeho myšlienok, ktoré v diskusii povedal. "A prosím, nevšímajte si tendenčné titulky liberálnych žurnalistov zo Startitup - zjavne nie som ich politický favorit, s tým treba počítať, beriem s humorom. Dôležité je, že ako prví našli odvahu diskutovať, snáď sa pridajú ďalší. A možno sa konečne spamätá aj "verejnoprávna" televízia," uzavrel Blaha.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Káčerovo kázanie našincom z Dolomitov
Kázeň je vyslovenie myšlienok s prevažne náboženským obsahom s cieľom "na dobro obrátiť" jej poslucháča. Ak je iba formálna, ide o moralizovanie, ak sa o ňu pokúša človek zla, zväčša je iba ponižovaním a nepriamym či bez okolkov priamym urážaním.... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik