Čo je povolené miláčikom médií
06 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Niektorým ľuďom sú povolené slová, vety a názory, ale iným mediálna verejnosť to isté neodpustí. Miláčikovia médií môžu piť, klamať, sprosto rozprávať, a nikto sa nesmie do nich navážať, aby tvrdo nedopadol." Píše na sociálnej sieti česká senátorka Daniela Kovářová, ktorá sa vyjadruje aj za tamojšiu Spoločnosť na obranu slova a slobody prejavu.

"Triedni nepriatelia sú ťahaní po mediálnych kanáloch, plných exkrementov a zahanbovaní vo verejnom priestore bez okolkov, ale aj bez následkov, lebo kydať na nepopulárne sa stalo populárnym. Podobne je to aj pri logickom uvažovaní. Čo bráni jednému odpustiť, tolerovať, to druhému odpúšťame a tolerujeme, pretože "to je celkom iný prípad"." Píše senátorka.

Pochybovať? Nemožné!

"Pri správnom ospravedlnení je možné dokonca odvolať čokoľvek povedané a napísané, len pochybovať v dnešnej dobe nie je možné. Nesmiete pochybovať ani sa pýtať na vojnu, covid, vlajky na verejných budovách, minulosť nového prezidenta, solidaritu, výsmech a samozrejme ani na slobodu prejavu. Otázky a pochybnosti v týchto témach znamenajú znevažovanie a znevažovanie cteného modelu adorácie jedinej pravdy je dnes opäť zakázané. "Do pekla s takouto slobodou prejavu," hovoria niektorí." Uprednostňujeme bezpečnosť." Komentuje súčasný spoločenský stav v Česku tamojšia senátorka Daniela Kovářová.

Sídli hlavný Kádrový úrad SR v Kyjeve?
Tak sa v úvode statusu pýta na sociálnej sieti čitateľov Anton Hrnko. V ďalšom texte vysvetľuje prečo. "Nevšimol som si, žeby na to niekto zareagoval, ale zas nesledujem všetku tlač. Počas návštevy dočasne povereného premiéra vlády SR E. Hegera v... Čítať ďalej
06 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme