Ukrajina dáva Rusom pár dní na opustenie Krymu
05 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Ukrajina si môže sadnúť za rokovací stôl s Ruskou federáciou v otázke diplomatického stiahnutia Rusov z  dočasne okupovaného Krymu . Tento scenár je možný až po stiahnutí všetkých ruských vojsk z ukrajinského územia." Vyhlásil poradca ukrajinského prezidenta Podoljak pre web unian net.

"Ak začnete sťahovať vojská dnes, tak tam určite môžeme čakať deň-dva resp. tri, kým tieto jednotky neodídu s ľuďmi,“ povedal Michailo Podoljak, poradca šéfa prezidentskej kancelárie v rozhovore aj pre Rádio Liberty.
"Môžeme počkať pár dní, kým si tam vyzdvihnú nejaké svoje veci a odídu cez Kerčský most, ktorý bude demontovaný," povedal politik.

Čas sa kráti

V novembri 2022 Michailo Podoljak, poradca prezidenta Ukrajiny povedal, že Ukrajina oslobodí  dočasne okupovaný Krym do šiestich mesiacov .

Americký generál vo výslužbe Ben Hodges zároveň tvrdí, že ozbrojené sily Ukrajiny polostrov oslobodia  do konca leta 2023.

Nemci sa búria! Veľkonočné pochody budú proti dodávkam zbraní na Ukrajinu
DPA: V Nemecku budú veľkonočné pochody proti dodávkam zbraní na Ukrajinu. 100 nemeckých miest bude dejiskom pochodov proti vyzbrojovaniu Kyjeva. Kedy... V Nemecku sú na víkend v 100 mestách naplánované veľkonočné pochody. Prídu na ne občania,... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik