Hlas ľudu: Z prázdneho duba len sova vyletí a v prázdnej hlave sa zrodí aj sprostý nápad
05 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Priznáva sa, že je zopár ľudí, s ktorými sa nebojí takto chodiť . Napísala to v komentári s fotografiou, kde pózuje spolu s kolegami zo strany SaS -  s ľuďmi s rovnakým rozumom a zmýšľaním, ako má ona, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Z prázdneho duba len sova vyletí a v prázdnej hlave sa zrodí aj sprostý nápad

Keď už nevieme, ako zaujať, spravia to pekné fotečky a plytké slová. A tak si pár jedincov oblečie džínsy, biele tričká a len tak naboso sa odfotia. Dámy, nabudúce poprosím červené gaťky, a vy, páni, dúhové boxerky! A spustiť ich na pol žrde. Hore nič.  Hore postačia chlpy, prípadne tetovanie. A do huby fajčivo, najlepšie trávu. Bude to také sexi, také  príťažlivé. Mládež na to sadne ako mucha na oné.

Fotečky treba, a keď nevieš ináč zaujať, môže byť aj vlastným telom

Niektorí politici sa v tom priam vyžívajú. Fotia si telo na traktore, pri zábave, telo s detičkami, so psíkom. Alebo len tak, v rifliach a naboso. Voľby sa blížia, treba sa ukázať. Nech každý vidí, že aj politik je len človek. Nech  národ slovenský i staršina naša vedia,  koho voliť. Aby nevolili Smer, Hlas a Republiku, však Riško?! Aby volili stranu povaľačov. Kdesi som čítala vtipnú, ale pravdivú myšlienku, že SaS zvalí vládu zas. Preto saskári vymýšľajú také sprostosti.

Milá Janka, neviem, v čej hlave sa zrodila bosá myšlienka, neviem ani, čo ste tým chceli vyjadriť

Skúsim len hádať. Možno ste chceli povedať, že máte hrubú kožu. Kožu, ktorú ani piesok nepoškriabe, sklo neporeže a mráz nespáli. Alebo ste všetky peniažky poslali na Ukrajinu a na obuv nezvýšilo. To sa mi vidí menej pravdepodobné. Najviac sa prikláňam k myšlienke, že ste chceli zaujať. Síce hlúpo, ale predsa. Ak budete rozmýšľať, čím zaujať nabudúce, poradím vám.  Odfoťte sa   s holou riťou a pod fotku napíšte text: Vidíte, až kam sme to my zo SaS dotiahli. Toto rozvešajte po Slovensku a výsledok sa ukáže.

Saska

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik