Galko sa prihovoril dychtivým a vzrušeným novinárom
05 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vidím, že zasa niektorí dychtiví a zľahka vzrušení novinári (tentokrát prednostne zo SME) huckajú prezidentku Čaputovú do odobratia poverenia tejto vláde a do vymenovania úradníckej vlády, uviedol na sociálnej sieti exminister obrany Ľubomír Galko. Kritikou na stranu novnárov nešetril.

Exminister obrany Ľubomír Galko posiela novinárov vládnuť.

Keďže sú to poväčšine tí, čo zvyčajne tejto vláde už dlhodobo a v kuse nadávajú, jej predstaviteľov dehonestujú, zosmiešňujú, hejtujú a urážajú ich, mohla by im pani prezidentka vyhovieť za podmienky, že na uvoľnené pozície členov vlády nastúpia oni, ukážu nám, ako to treba robiť a my im budeme do konca septembra v kuse nadávať, dehonestovať ich, zosmiešňovať, hejtovať ich a urážať, napísal na sociálnej sieti.

"To by nás mnohých, podľa mňa celkom bavilo," zaironizoval Ľubomír Galko.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik