Bidenova obľúbenosť v USA je v rekordnom páde
05 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Prieskum Fox News ukázal, že : Prezident Biden si vyslúžil spomedzi všetkých doterajších prezidentov USA najnižšie percento obľúbenosti.

Hodnotenie pracovného výkonu prezidenta Joea Bidena je väčšinou stabilné už viac ako rok a v najnovšom národnom prieskume Fox News je momentálne na úrovni 44 súhlasných percent. S prezidentovými výkonmi nesúhlasí 56 percent opýtaných občanov USA. Naposledy Joe Biden získal kladné hodnotenie ( 50 percent) v septembri 2021.

Po Afganistane prišiel pád

"Bidenove čísla z jesene 2021 po debakli v Afganistane už len padajú," povedal republikánsky štatistik Daron Shaw, ktorý organizoval prieskum Fox News s demokratom Chrisom Andersonom. "Odvtedy sa tento trend nezmenil, a to napriek voľbám v polovici obdobia, hospodárskym vzostupom a pádom a niekoľkým experimentom v oblasti legislatívy."

Údaje o prieskume

Tento prieskum Fox News sa uskutočnil 24. – 27. marca 2023 pod spoločným vedením Beacon Research (D) a Shaw & Company Research (R). Zahŕňa rozhovory s 1 007 registrovanými voličmi z celej krajiny, ktorí boli náhodne vybraní zo súboru voličov a hovorilo sa s nimi naživo. Celková vzorka má odchýlku výberovej chyby plus alebo mínus tri percentuálne body.

The Telegraph: Vladimír Putin môže byť zavraždený kedykoľvek
Blíži sa okamih, keď ruského prezidenta "Juliusa Caesara," by mohol postihnúť osud, napísal Richard Dannatt, bývalý náčelník štábu britskej armády, v komentári uverejnenom v denníku The Telegraph. Na začiatku vojny sa pri viacerých príležitostiach... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik