TAK TOMUTO SA VRAVÍ SILA! Vážne nechutnosti medzi Kollárovými ženami v priamom prenose
04 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

"Páľ do psej ri.te! Oje.avač, drogový díler, zlodej a klamár!" Takto naložila on-line Barbora Richterová otcovi svojich dvoch synov Borisovi Kollárovi (Sme rodina). A keby len to! Vo svojich statusoch na sociálnej sieti Slovákom vysvetlila, prečo išiel úspešný podnikateľ vôbec do politiky. No nezastavila sa iba pri šéfovi parlamentu. "Ty štetka špinavá, ty jedna kurvička!" Zgustla si na Kollárovej dcére Saše Horňákovej. Veď čítajte, to nepredýchate!

Bohvie koľko takých Ľudmíl Kudriových s dvoma deťmi ešte je

"Boris Kollár, veľavážený pán predseda parlamentu! Hanba Slovenska! Pán predseda, čo dostal vysokoškolský titul do daru a v živote tam nebol! Pán predseda, ktorého som sa pýtala prečo išiel do politiky, tak povedal, že však deti treba zabezpečiť! Pán predseda, ktorého keď som sa opýtala, či sa podarilo, povedal že NOO TAK, TAK, LEBO K.RVA PRI MATOVIČOVI SA VEĽMI NEDÁ, MUSÍM SA TAM EŠTE DOSTAŤ!" Takto cituje slová ohľadne politického pôsobenia otca svojich detí matka číslo 6 Barbora Richterová.

Dodáva, že Kollár zničil život jej deťom. "Ty si jeden odpad a môžu si tie tvoje štetky na mňa písať čo chcú! Bohvie koľko takých Ľudmíl Kudriových s dvoma deťmi ešte je. Páľ do psej r.te," neberie si servítku pred ústa Richterová v reakcii na Kollárovu najnovšiu matku.

 

 

 

"A milý Borisko! Oje.avač, drogový díler, o čom existujú dôkazy, zlodej a v prvom rade klamár! Tie tvoje dve štetule si o mňa a moje deti nebudú otierať pysky," pokračuje Richterová v bombardovaní Kollára. A nezostala iba pri ňom. V nasledujúcom statuse sa pustila aj do Kollárovej dcéry Alexandry Horňákovej.

To si nechám na súd

"Alexandra Horňáková teraz ma dobre počúvaj, toto je pre teba! Ty, čo sa od 15 rokov trtkáš s chlapmi a pretiahla ťa polka Bratislavy a máš špinu za nechtami a špinavé gaťky v detskej izbe, je o tebe dobre známe ty štetka špinavá!...Ty si jedna kurvička! Zavri si papuľu....ty štetec.....Ja mám na každé slovo dôkaz, ale to si nechám na súd," poodkryla život najstaršej Kollárovej dcéry bez škrupulí Richterová.

 

Oficiálny adept do ústavu

No Horňáková to, samozrejme, nenechala iba tak. "Ty si na lodi, čo sa už dávno potápa.... Všetko, čo si napísala, sú klamstvá!" A v statuse na IG ďalej vysvetľuje, ako to teda s jej životom vlastne je. Nuž, ale semienko pochybností Richterová už zasiala...

 

"Tejto osobe sa nedá pomôcť, ona je patologický klamár....ona je Chúďatko totiž oficiálne chorá na mozog zo všetkých tých drog z mladosti, oficiálny adept do ústavu...chúďatká deti," zgustla si Horňáková.

 

 

Čo najviac Slovákov zaujíma?

Tak si to pekne zhrňme. Každého občana, a najmä občianku na Slovensku vždy zaujímalo, kde berie Kollár na taký prepychový život všetkých svojich detí. Koľko z vás dievčatá, ženy, žienky, ženičky si neraz povzdychlo: "Bodaj by som aj ja mala takého skvelého sponzora, ktorému ani nemusím prať trenky a ponožky!"

Ak máme brať slová Barbory Richterovej vážne, tak by ste mali svojho milovaného asi čo najskôr odlifrovať do parlamentu! Zhŕňanie štátnych peňazí do vlastného vrecka je vraj za Matoviča obtiažnejšie, ale veď tam Igorko nebude naveky! A dnes sa do poslaneckých lavíc a aj do vlády môže dostať naozaj každý šupák, ktorý doteraz nemal ani na alimenty.

Tak šup šup ženičky, kúpte svojmu manželovi jeden poriadny oblek a diplomatku, dajte ho ostrihať a oholiť, najlepšie à la bratislavská kaviareň, a vyšlite ho na skusy. Strán je teraz pred voľbami neúrekom! A ďalšie ešte vznikajú. Je si z čoho vyberať. A potom už len stačí dostať sa do vlády. Ako hovorí známa formulka: "Keď ťa zvolia, môžeš všetko!"

Podľa Richtera si Krajniak asi zo všetkých "robí srandu"
"KRAJNIAK PRED VOĽBAMI DOBIEHA ZAMEŠKANÉ", tvrdí jeho predchodca vo funkcii ministra sociálnych vecí Ján Richter na sociálnej sieti. "Po dvoch rokoch neustáleho zdražovania sa minister práce Krajniak postaví pred kamery a oznámi „bombastickú“... Čítať ďalej
04 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik