Rázsochy? Hegerov mentálny debakel!
03 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Zrušenie záväzku postaviť novú špičkovú univerzitnú nemocnicu na Rázsochách z Plánu obnovy je jedným z najväčších zlyhaní tejto neschopnej vlády...." Uviedol to podpredseda strany HLAS a člen zdravotníckeho výboru NR SR Richard Raši v jej tlačovom stanovisku, ktorý zároveň vyzval prezidentku, aby túto vládu odvolala a nahradila ju vládou odborníkov.

„Premiér Heger už rezignoval na všetky premiérske povinnosti, jedinou jeho aktivitou je kampaň jeho strany OĽANO 2. Ako môže predseda vlády vyhlásiť, že Rázsochy sa stihnú postaviť a o dva dni ich hrubú stavbu navrhne vypustiť z Plánu obnovy?,“ pýta sa Richard Raši.

Sú tak neschopní, že nedokážu investovať ani tie zdroje, ktoré majú

Richard Raši zároveň pripomína, že strana HLAS od vzniku Plánu obnovy upozorňovala, že na výstavbe Rázsoch treba pracovať od prvého dňa a vlády Igora Matoviča a aj Eduarda Hegera svoje povinnosti ignorovali.  „Títo ľudia, ktorí nám posledné tri roky vládnu, sú tak neschopní, že aj napriek tomu, že majú peniaze, nedokážu ani obstarať nové sanitky, nieto postaviť nemocnicu,“ uviedol Raši s tým, že z Plánu obnovy vláda už navrhla vypustiť aj nákup viac ako 160 nových sanitiek pre štátne záchranky, lebo nestila termín, ktorý si sama navrhla.

Spravia to? Alebo ani to nie?

"Jediným riešením, ako zachrániť sumu viac ako 300 miliónov eur, ktorá bola určená na výstavbu Rázsoch, je presunúť tieto peniaze na rekonštrukcie regionálnych nemocníc, ktoré sú pripravené. Verím, že tento proces vláda nebude zdržiavať", uzavrel stanovisko strany Hlas - SD jej expert na zdravotníctvo - lekár Richard Raši.

Väčšina obyvateľov Slovenska rozmýšľa o mieri úplne inak ako bábky vojnových štváčov(ma7.sk)
"Väčšina obyvateľov Slovenska rozmýšľa o mieri úplne inak ako tieto bábky vojnových štváčov, ktorí sa zhostili epizodickej úlohy v tej istej hororovej hre, v ktorej hrá hlavnú úlohu ukrajinský herec. Kto zastaví Hegera a Naďa? Čo ešte môžu urobiť... Čítať ďalej
02 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme