Ľuboš Blaha: Dírerovi z TA3 už naozaj komplet prehriala hlava - toto je šialenstvo
02 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Dírer na TA3 ako vždy šíril svoj liberálny džihád. Celú reláciu začal ako nejaký neliečený úchyl - slovami "penis a vagína". Jemu sa už naozaj komplet prehriala hlava - toto je šialenstvo," píše Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram, kde komentuje víkendové relácie, v ktorých sa podľa neho stretli liberálni a konzervatívni pravičiari, ktorí v roku 2020 vytvorili koalíciu.

Vo víkendových reláciách sa stretli liberálni a konzervatívni pravičiari, ktorí v roku 2020 vytvorili koalíciu. To čo má byť? Pýta sa na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha, poslanec NR SR, za stranu SMER - SD.

Názor Ľuboša Blahu, s názvom: "V TELEVÍZNYCH DEBATÁCH IBA SAMÍ PRAVIČIARI - NECH ŽIJÚ "NEZÁVISLÉ" SLOVENSKÉ MÉDIÁ," preberáme v plnom znení.

1. S výnimkou Pellegriniho na Markíze všetky televízie pozvali výlučne bývalú koalíciu. Žiadna ľavica, žiadna reálna opozícia.

2. Toto je taký mediálny škandál, že za toto musia padať hlavy. Ľavicová opozícia bola kompletne vynechaná - a to len pár mesiacov pred voľbami.

3. A tak sme napríklad na TA3 boli svedkami sladkej debatky troch kovaných ekonomických pravičiarov Dírera, Sulíka a Majerského.

4. A na STV bolo OĽaNO 1, OĽaNO 2, Sme rodina a SaS, čiže vlastne celá bývalá vláda koalícia - všetko samý pravičiar. Samé 5-percentné straničky. Uvrieskaná Bittó a tak.

5. Nehovoriac o tom, že včera v Sobotných dialógoch bol takisto len zástupca Sme rodiny a zástupca SaS. Bývalí koaliční partneri, ktorí dostanú luxusný priestor kopať bez oponentúry do Smeru.

6. A jasné, všade sa medzi sebou hádali ako takí pubertiaci, čím len opäť dokázali, že pravica na Slovensku nevie vládnuť a prináša len rozvrat a chaos.

7. Ale je naozaj mediálny fail roka, ak občan musí počúvať výlučne tých politikov, ktorí tu od roku 2020 likvidujú Slovensko - a moderátori im pri tom veselo asistujú. Žiadna oponentúra!

8. Viete si predstaviť, že by sa takto stretli v diskusii politici Smeru, Hlasu, SNS a Republiky? Lebo presne toto v opačnom garde spáchali naše mimoriadne nezávislé médiá.

9. Mimochodom, všimnite si, odrazu moderátori neskákali do reči - ak tam nie je zástupca Smeru, tak sa odrazu mohli vládni politici vyrozprávať, čo im hrdlo ráčilo. Aká náhoda.

10. Dírer na TA3 ako vždy šíril svoj liberálny džihád. Celú reláciu začal ako nejaký neliečený úchyl - slovami "penis a vagína". Jemu sa už naozaj komplet prehriala hlava - toto je šialenstvo.

11. Polka Slovenska má obavy z manipulácie volieb, ale Dírer sa z toho vysmieva a spolu s SaS a KDH sa na tom chichúňajú - veď čože je na tom, že tam nezavolali dotknutých politikov, ktorí tému otvorili, aby sa mohli brániť?

12. Keď Sulík učebnicovo zavádza, že Smer a Hlas nepodporili zmenu ústavy ohľadom predčasných volieb a zabudne spomenúť kľúčový fakt, že to bolo preto, lebo SaS odtiaľ vyhodila referendum, moderátor neoponuje. Nič. Zaľúbene čumí na Sulíka.

13. Dírer má v tej chvíli profesionálnu povinnosť vyvažovať a upozorniť na Sulíkovu manipuláciu. Smer predsa nemohol hlasovať za vylúčenie referenda z ústavy. Jasne sme to komunikovali.

14. Ale kdeže. Dírer sklopí pliecka a Sulíkovi zašvitorí - "rozumiem, čo hovoríte". Kde je, dočerta, mediálna rada? Za toto TA3 nedá pokutu? Veď rádio Frontinus naháňajú za to, že moderátor vraj dostatočne neoponoval Blahovi. To čo je za dvojaký kilometer?

15. Po dnešku je nad slnko jasnejšie, že akože "nezávislé" médiá chcú pred voľbami nasilu pretláčať pravičiarov, ktorí tu doteraz vládli. Že ich hanba nefacká.

Vrátili Slovensko späť do roku 1941. Vojna, propaganda, zastrašovanie, nenávisť. Oni si fakt myslia, že to ľudia nevidia?! 

Vypínam, z tohto sa obracia žalúdok.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik