Bidena čaká pád?
02 | 04 | 2023 I Milan Laca

Hersh predpovedal hroziacu politickú katastrofu pre Bidena v dôsledku sabotáže na Nord Streame.

Americký novinár, držiteľ Pulitzerovej ceny Seymour Hersh predpovedal hroziacu politickú katastrofu pre prezidenta USA Joea Bidena, v dôsledku bombových útokov na Nord Stream.
Zlý rok
Novinár upozornil, že ekonomická situácia v Nemecku sa zhoršuje. Podľa jeho názoru, nemecký priemysel, po strate ruského plynu čaká „veľmi zlý budúci rok“. "Bude to zlé a padne to na Bidenove plecia a myslím si, že do polovice tohto roka sa to pre neho stane politickou katastrofou," povedal Hersh v rozhovore pre Postil.
Mark Milley: Víťazstvo Ukrajiny je tento rok nepravdepodobné
Najvyšší americký generál Mark Milley povedal, že Ukrajina tento rok pravdepodobne nevyženie všetkých ruských vojakov zo svojho územia, píše Kyiv Independent s odvolaním sa na rozhovor pre Defense One. Milley, predseda náčelníkov štábov, povedal:... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Diana Zaťková
Biden má obavy?
Americký prezident sa podľa novinára obáva možnej nemeckej nezávislosti. Washington sa  už „päť generácií“ obáva, že by sa ruské energetické zdroje stali politickou zbraňou. To, čo sa stalo, však podľa jeho názoru nemecko-americké vzťahy nezničí, hoci na oficiálnej úrovni boli „otrávené“.
Propaganda funguje
Podľa Hersha je rozdiel medzi tým, čo si myslí americká spravodajská komunita a tým, čo robí Biely dom. „Nemyslím si, že niekto podporuje neustále vykrikovanie Bieleho domu na Rusko a Čínu a neustále zveličovanie toho, čo sa deje vo vojne, na čo sú medzi prezidentom a ministrom zahraničia Tonym Blinkenom výrazné rozdiely,“ povedal Hersh.
Nórske "maslo" 
Hersh pripomenul aj účasť Nórska na teroristickom útoku a nazval ho „malým psom“ Spojených štátov.
Hershovo vyšetrovanie
Americký novinár Seymour Hersh zverejnil  8. februára  svoje vyšetrovanie výbuchov na Nord Stream. S odvolaním sa na zdroj uviedol, že výbušné zariadenia pod ruskými plynovodmi boli nastražené v júni 2022 pod zásterkou cvičení Baltops. Urobili to potápači  amerického námorníctva s podporou nórskych špecialistov. Podľa Hersha rozhodnutie o spustení operácie urobil americký prezident Joe Biden po deviatich mesiacoch.Neskôr Pentagon povedal, že Spojené štáty nemajú nič spoločné s vyhodením ruských plynovodov do vzduchu.
Biden opäť nesklamal! Rolling Fork nazval "Rolling Stone"
Biden opäť nesklamal! Názov mesta, ktoré zasiahlo tornádo, americký prezident skomolil hneď dvakrát za sebou. "Rolling Fork" nazval americký prezident "Rolling Stone". Americký prezident Joe Biden navštívil v piatok tornádom zasiahnuté mesto... Čítať ďalej
02 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik