Asi nie je normálne, ak mimovládky na Slovensku vládnu
02 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Sú mimovládky a sú "mimovládky". Tie prvé pomáhajú potrebným ako vedia a dokážu, tie druhé iba infiltrujú zahraničnú moc cez časť mainstreamu, alebo priamo cez štátne inštitúcie. Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová si v statuse na sociálnej sieti vzala na mušku mimovládky ako centrá paralelnej moci, ale nielen to.

Dagmar Kramplová píše, že jedným z predpokladov na úspešnú obnovu Slovenska je aj ukončenie zo zahraničia financovaných mocenských mimovládok. Slovensko ako národný a sociálny štát má opäť nevyhnutne patriť iba výlučne občanom Slovenska.

V ďalšej časti textu redakcia HD preberá status Dagmar Kramplovej v pôvodnom znení bez úprav

"Po troch rokoch hrôzovlády prozápadných a proamerických politikov, ktorí Slovensko ako štát doslova a do písmena rozobrali a zničili, je najvyšší čas, aby Slovenská republika bola opäť postavená na nohy a to ako národný a sociálny štát patriaci a slúžiaci jeho občanom! 

 Keďže obnovu národného štátu slúžiaceho občanom považujem za prvoradú úlohu národnej politiky, som presvedčená, že túto je potrebné zabezpečiť jasnou víziou a presnými cieľmi. Lebo kým iné strany sa môžu zabávať parlamentnými a predvolebnými koalično - opozičnými prekáračkami, tlačovkami a vzájomným ohováraním, my musíme jasne definovať to, čo je potrebné pre obnovu Slovenska urobiť!"

PRINCIPIÁLNA OBNOVA NÁRODNEJ A ŠTÁTNEJ SUVERENITY SLOVENSKA A PRÁV OBČANOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY
 

"Slovenská republika sa musí vrátiť do rúk tým, ktorým patrí, a to občanom Slovenskej republiky, zasahovanie cudzích štátov, nadnárodných korporácií a jednotlivcov bude postavené mimo zákon. 

Sfunkčnenie inštitútu referenda a odvolateľnosť vlády občanmi prostredníctvom referenda musia byť zaručené - občania Slovenskej republiky musia mať zabezpečené právo kedykoľvek odvolať nezodpovednú vládu konajúcu v rozpore s ich záujmami."


UKONČENIE PÔSOBENIA ZO ZAHRANIČIA FINANCOVANÝCH MIMOVLÁDNYCH ORGANIZÁCIÍ A ĎALŠÍCH ZAHRANIČNÝCH AGENTOV!

"Ukončenie pôsobenia zo zahraničia financovaných mimovládnych organizácií a ďalších zahraničných agentov je základnou podmienkou obnovenia autority Slovenskej republiky ako štátu patriaceho jeho občanom."

Zo zahraničia financované mimovládne organizácie za tridsať rokov samostatnej existencie Slovenska preukázali, že jediným zmyslom ich existencie je ovplyvňovanie politickej situácie v prospech západných štátov a v prospech vplyvných západných korporácií a jednotlivcov."

"Pôsobenie týchto organizácií je potrebné regulovať tak, že tieto budú zákonom donútené používať pri svojom pôsobení označenie, napr. "pozor - zahraničný agent!" a v prípade, že nebudú túto povinnosť rešpektovať, budú nekompromisne postavené mimo zákon!"

Absolútny základ

"Ak má byť Slovensko obnovené ako funkčný národný a sociálny štát dbajúci o svojich občanov, tieto body sú absolútny základ, ktorý je potrebné splniť! Ak nebudú postavené mimo zákon všetky zo zahraničia financované mimovládky a nebude vrátená vláda do rúk občanov, akékoľvek ďalšie plány pre obnovu Slovenska sú zbytočné, keďže notorickí rozvracači štátu a spoločnosti zo sorosovských mimovládok budú opäť hľadať cesty, ako štát zase rozložiť a dostať pod vplyv západných ambasád. Ak chceme obnoviť Slovensko a zabrániť tomu, aby opäť spadlo tam, kde je teraz, je toto jediná cesta a preto budem rozhodne trvať na presadení týchto požiadaviek!"

Šutaj Eštok: Mikulec a jeho ďalší škandál (VIDEO)
Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) tvrdí, že minister Mikulec (OĽaNO), ktorý sa nikdy nemal stať ministrom, by mal na čele rezortu skončiť čo najskôr. K tomuto tvrdeniu ho zase raz priviedlo ministrovo konanie a zistenie Národného bezpečnostného úradu... Čítať ďalej
02 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik