VIDEO Robert Kaliňák rozzúrený do biela: Toto je NAJVÄČŠÍ ŠKANDÁL Denníka N!
01 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Keď si myslia, že nás zastrašia, tak to neviem, kde vyrastali! Aj takýto odkaz poslal novinárom z Denníka N šéf volebného štábu Smeru Robert Kaliňák. Tí podľa neho škandalóznym spôsobom informovali o obžalobe, ktorá bola voči nemu vznesená.

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovaný trestný súd obžalobu na Roberta Kaliňáka a Jozefa Brhela staršieho zo zločinu podplácania. NAKA dvojicu obvinila ešte začiatkom februára. Polícia vtedy priblížila, že mala poskytnúť úplatok osobe v riadiacej funkcii Finančnej správy SR. Obaja vtedy označili obvinenie za politicky motivované.

Denník N uvaril praženicu skôr, ako sliepka zniesla vajce

Informáciu o tom, že je Kaliňák v danej veci obžalovaný, priniesol ako prvý práve Denník N. Na tom by nebolo nič zvláštne. Akurát, že to bolo podľa slov exministra skôr, ako sa o tom dozvedel on sám.

"Ako je možné, že Denník N vie o obžalovaní ako prvý? Pritom je mu úplne jedno, že celá záležitosť je nielenže vymyslená, ale nie je ani trestným činom. A keď boli navyše porušené úplne všetky ustanovenia Trestného poriadku, ostáva iba smutne konštatovať, že takto sa nepostupuje naozaj ani v rozvojových afrických krajinách," rozčúlil sa Kaliňák.

"Čo tým chcú dosiahnuť? Šokujúcu titulku na obálku? Je najväčším škandálom mainstreamu, že v mene boja proti strane SMER - SSD je ochotný obetovať akékoľvek hodnoty a je schopný používať fašistické metódy. Ak si však myslia, že nás zastrašia, tak sa strašným spôsobom mýlia," vyhlásil Kaliňák.

Denník N s krištáľovou guľou?

Svojho straníckeho kolefu sa zastal aj líder najsilnejšej opozičnej strany Robert Fico.

„Tak mi vysvetlite, ako je možné, že my o dvanástej rozhodneme a vymenujeme Roberta Kaliňáka za šéfa volebného štábu a o tri hodiny v Denníku N sa dozvedáme, že Robert Kaliňák je obžalovaný na základe jednej vety udavača Františka Imreczeho. Tomu však predchádzali hrubé porušenia akýchkoľvek pravidiel trestného práva. Robert Kaliňák je už obžalovaný, teda ide na súd a nebol ešte ani raz v tejto veci vypočutý. Robert Kaliňák nemal ani možnosť sa oboznámiť s výsledkami vyšetrovania. Nebudem hovoriť o tom, že bolo zmarené jeho právo, aby vec posúdil generálny prokurátor na základe paragrafu 363 Trestného poriadku, pretože akonáhle je podaná obžaloba, generálny prokurátor túto právomoc ako keby stráca. Robert Kaliňák bude čeliť teda súdnemu procesu a jediným dôvodom, prečo to takto uponáhľali je to, aby aspoň niečo mali pred tými parlamentnými voľbami, lebo nič iné sa im nepodarilo,“ uviedol Robert Fico.

SMER: Ak niekto MANIPULUJE nahrávky, tak sú to MÉDIÁ a obhajoba Čurillovcov (VIDEO)
Je množstvo dôkazov, že NAKA mala úlohu zničiť Smer, Kovačičova snaha spochybniť to, je klamstvom! Ako povedal, pokus so Súmrakom obviniť Roberta Kaliňáka a Roberta Fica zo založenia zločineckej skupinu nevyšiel. Bolo teda treba pokračovať v úsilí,... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik