Polícia pátra po vodičovi, ktorý pri Bajči zachytil cyklistku a ušiel
01 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po vodičovi, ktorý pri osade Chrast pri obci Bajč v komárňanskom okrese zachytil autom cyklistku a hoci utrpela zranenia, neposkytol jej pomoc a z miesta ušiel. Podľa stôp išlo o vozidlo značky Citroën alebo Peugeot Boxer bielej farby, informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

"Cyklistka vo veku 36 rokov bola nájdená v sobotu ráno, krátko po 07.00 h na okraji cesty. Žena utrpela vážne zranenia a je po operácii v umelom spánku," uviedla hovorkyňa.

Polícia pátra po vodičovi a vozidle, ktoré sa pohybovalo zrejme v piatok (31.3.) v neskorých večerných alebo nočných hodinách úsekom cesty medzi obcou Pribeta a Bajčom.

FB/Polícia Nitriansky kraj

"Informácie nám môžu poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na najbližšom oddelení polície, alebo do súkromnej správy na sociálnej sieti stránke Polícia SR - Nitriansky kraj," doplnila hovorkyňa.

Polícia koná vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.

Hlas ľudu: Kto nebol na Ukrajine, akoby ani nebol. Tak šup, šup!
Že ani vy ste tam ešte neboli? A čo my sme od macochy? Prečo by sme nešli, keď pozývajú a vojnová turistika je dnes v móde?! Keď sme sa ako povojnové deti hrávali na Nemcov a na partizánov, vyhýbali sme sa vojnovej zóne. Ukrývali sme sa a spoza... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik