Pán poslanec sa pripravuje na leto. Kvôli novej kráske predal dva veterány! (GALÉRIA)
02 | 04 | 2023 I Eka Balašková

S blížiacim sa teplým počasím niektoré z nás menia šatník a niektorí približovadlá. Na novom tátošovi bude do parlamentu chodiť v pote tváre makať aj poslanec za OĽaNO, Jozef Pročko. Kúpil si totiž novú motorku.

Pročko sa stal známy, ako televízny zabávač. Neskôr sa stiahol do rodnej Haliče, kde podnikal, až ho do parlamentu vytiahol Igor Matovič na svojej kandidátke. Ako poslanec je na sociálnych sieťach aktívne v kontakte so svojimi voličmi a fanúšikmi. Ak by ste čakali vtipného chlapíka, ste na omyle. Pán Pročko, ak nebudete súhlasiť  s jeho názorom, vás bez škrupúľ nazve fašistom, pričom jeho komunikácia spočíva hlavne vo výlevoch zlosti a posmechu na opozíciu.

Zdroj: FB / Jožo Pročko
Pročkova nová motorka
Pročkova nová motorka
Zdroj: FB / Jožo Pročko
Instagram / jprocko
Zahviezdi s ňou aj na májovom motozraze v Haliči
Zahviezdi s ňou aj na májovom motozraze v Haliči
Zdroj: FB / Jožo Pročko
Zdroj: FB / Zbrojnica Halič
Jožo Pročko pokúšal aj v roku 2001
Jožo Pročko pokúšal aj v roku 2001
Screenshot z YouTube
Pročkova nová motorka
Zahviezdi s ňou aj na májovom motozraze v Haliči
Jožo Pročko pokúšal aj v roku 2001
Zabávač

Keď Markíze vládol Rusko, v jej zábavným reláciách dominoval Jožo Pročko. A tak na prelome storočí nachytával celebrity, či pod drobnohľadom kamier na námestiach slovenských miest pokúšal divákov s rôznymi bláznivými výzvami a súťažami. Programy tohto typu však vytlačili iné relácie a Pročko sa stiahol na rodný Novohrad.

Mať tak Pročkove starosti
"Volajú a píšu mi novinári. Pán Pročko ku komu sa pridáte?" Informuje na sociálnej sieti zabávač Jožo Pročko. Zdá sa, že sa potrebuje rozhodnúť. "Vy by ste išli ku komu ?" Pýta sa takto: Nuž a tým, ktorí mu v komentoch pod statusom dávajú... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Motorkár

Tu, v obci Halič, v miestnej Zbrojnici prevádzkuje penzión s reštauráciou. Tá organizuje rôzne spoločenské akcie, medzi ktorými nechýba ani motorkársky zraz, kde sa každoročne schádzajú jazdci z celej Európy.

Splnil si sen

„To čo som mal rád pred 20 rokmi budem dúfam mať rád aj o 20 rokov. Jednu stopu milujem. Vyrastal som v skromných podmienkach. Moji kamaráti mali "pinčle" "babety" tí bohatší Jawy 250. Ja som mal túžbu raz mať motorku. Splnila sa mi pred 30 rokmi, keď som si kúpil novú motorku,“napísal Pročko k fotke s novou motorkou.

„Veď keď niekomu pristane na účte každý mesiac 5000 bodaj by nie, plus iné určite čisté peniaze to sa nazbiera a môže mať každé 2 mesiace novú,“ neodpustil si komentár jeden z diskutujúcich, na čo poslanec reagoval, že dotyčný je troll a on si motorku kúpil, lebo čo-to popredal. Okrem iného aj dva veterány zo svojej zbierky.

Nekritizovať, pán poslanec to nemá rád

Že si Pročko si na svojej stránke robí „zbierku“ hoaxov o sebe, to nie je nič nezvyčajné. Takmer 30 rokov pôsobí vo verejnom priestore, či už na TV obrazovkách, alebo v parlamente, preto je len pochopiteľné, že je terčom rôznych „zaručených správ“, ktoré šíria hlavne jeho neprajníci. Pročko sa s nimi vyrovnáva po svojom – ak si dovolíte čokoľvek kritické na jeho adresu, dostanete nálepku fašista. Tak vážení, ne-kri-ti-zo-vať! Nie sme žiadni fašisti.

Poslanec Pročko objasňuje svoje „vyčíňanie“, kedy bol opitý v aute a podáva trestné oznámenie na fašistických poslancov, ktorí šíria takéto svinstvá (Fotogaléria)
Internet s sociálne sieti valcuje správa o tom, že poslanca NR SR, Jozefa Pročka (OĽaNO) zastavili policajti ako šoféruje ako opitý a bol riadne agresívny. Pročko sa obhajuje, bráni, odvoláva sa na predovlebnú kampaň opozície a ako uvádza, na... Čítať ďalej
17 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik