Hlas ľudu: No zbohom! Lucia chce viac žien v politike. Ďakujeme, stačí!
02 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Bola by som sama proti sebe, ak by som tvrdila, že žene patrí vareška, nie politika. Keď mám však pravdu povedať, Schmögnerové sa na Slovensku nerodia každý deň. Zato političiek typu Ďuriš Nicholsonovej máme prebytok. O niektorých počuť viac, o iných menej. Ale zas,  je lepšie o niekom nehovoriť, ako zle hovoriť. Však, pani odvolaná ministerka kultúry?! Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Keby sa úspech žien v politike hodnotil podľa hereckého vystupovania a rečového prejavu, Oscara by dostala...

No kto iný? Lucia. Rada predvádza najnovšie handry zo svojho šatníka a každú chvíľu príde s inou hlavou. Pózuje ako filmová hviezda a priam volá: „Haló, kamery, tu som, kde ste?“

Ale keď má Vagovičovi odpovedať na otázku Ako chce dostať viac žien do politiky, kým zo seba vysúka odpoveď, habká, kokce: mm, mm, že, že, je, je. Napokon predsa len povie, že dostať ženy do politiky nie je veľmi jednoduché a že nie je fanúšikom kvót. Treba to robiť prirodzeným spôsobom, treba ich prehovárať a ukazovať. A nezabudne pochváliť Jablko, v ktorom je veľa žien.  A ako ináč, majú tam tie najšikovnejšie a sú tímlíderkami pre sociálnu oblasť a šport. Veď hovorím, že Schmögnerové sa len tak ľahko nerodia.

To by bola jedna z najznámejších politických hviezd, ktorá nás reprezentuje v Bruseli.

Doma by sa tiež niečo našlo, napríklad taká Remišová

Vo vláde je to odborníčka na všetko, ministerka zbytočných vecí a ešte aj predsedníčka  strany s hodnotou nízkotučného mlieka. Prevzala ju po Otcovi Zakladateľovi a zo strany Za Ľudí vytvorila stranu bez ľudí.  Rada sa chváli a skáče do reči. Hovorí, že všetko, čo robí, robí pre ľudí. Ale keď mám pravdu povedať, neviem, čo pre mňa urobila. Je o nej známe, že nepozná výšku DPH a  že práci nerozumie.  Nemá rada Fica, Pellegriniho a Žilinku. Netreba menovať ďalších, stačí povedať Smer a Hlas.

Hriechom  by bolo nespomenúť medzi hviezdami na slovenskom politickom nebi Janu Bittó Cigánikovú

Má trikrát podrezaný jazyk a málokto ju preháda.  Ak je pravdou to, čo o sebe hovorí, potom je vzdelaná a možno aj múdra. Janka totiž navštevuje už tretiu vysokú školu. Len neviem, či náhodou neprestúpila z jednej na druhú a z druhej na tretiu. Tak akosi to bolo aj s gymnáziom, z ktorého prestúpila na drevárske učilište, pani skorodoktorka. Neznáša Krajčiho, Romanu Tabak, s ktorou sa pobila. Či mala vypité, alebo si niečo šľahla, neviem. To by nám možno Romana vedela povedať. Aj o nej by sme mohli, ale ako vzorka slovenských žien v politike stačilo. Dalo by sa aj o prezidentke, aj o Romane. Možno niekedy inokedy.

Karol Farkašovský: Minister by mal ubrať pary
Slovensku v súvislosti s vojnou na Ukrajine každým dňom klesá pud sebazáchovy! Skonštatoval to na sociálnej sieti politik a dlhoročný moderátor Karol Farkašovský (SNS). A dovolil si len vecne pripomenúť, že Slovensko to nie sú len ministri, vláda,... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik