Matovičovo nepretržité opojenie
01 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Sám, sám na kolo sám, sám, sám, sám na kolo usedám a šlapu, šlapu jak šlapat se má,..." Poznáte? Jirka Schelinger, skupina Faraon a pesnička Šlapací kolo. Okamžitá asociácia po prečítaní si najnovšieho statusu Igora Matoviča na sociálnej sieti k téme pätstovky.

Najsilnejší záhryz v rámci celosvetovej živočíšnej ríše má žralok modrý  - 4 000 jednotiek tlaku PSI (281 kg/cm2). Človek má iba 162 PSI. teda, takmer 25 krát slabší záhryz ako žralok. Zrejme však je tu výnimka a tou je Igor Matovič. Jeho zahryznutie sa do témy päťsto eur za účasť iba na týchto voľbách je neprekonateľné.

Tentoraz - vraj - "dvojaká morálka"

"Všetky strany považujú za MORÁLNE a samozrejmosť, ak za každého voliča dostanú X EUR po voľbách zo štátneho rozpočtu."

Všetky strany považujú za NEMORÁLNE a podplácanie, ak by každý volič dostal 500 EUR po voľbách zo štátneho rozpočtu." Zišla na um na sociálnej sieti z noci do rána Matovičovi ďaľšia argumentácia v prospech jeho "atómovky".

Drobný nepodstatný dodatok

Nuž, iba jedno sa tu žiada dodať - ľuďom stranícke príspevky už roky nepripadajú normálne, ale všetky strany, naozaj všetky, aj hnutia, to doteraz ignorovali, vrátane OĽaNO.

O znásilnení tak, "nenicholsonovsky"
„Viete, čo je znásilnenie?“ Pýta sa na sociálnej sieti „jablková“ Lucia Ďuriš Nicholsonová. Myslím si, že viem, ale nie som si istý, či to vie ona. Iba že by ostro odmietala najnovšie „gender“ trendy, ako jedným dychom odmieta znásilnenia žien a... Čítať ďalej
31 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme