Ako sa zbaviť KLIATBY?
01 | 04 | 2023 I Eka Balašková

Prekliatie. Podľa väčšiny z nás patrí do rozprávok, legiend a povestí. Lenže spôsobov, ako na človeka uvaliť kliatbu je niekoľko. A vlastne keby len na človeka. Prekliate sú celé generácie rodín, či nehnuteľností.

Návod, ako na to vám samozrejme nedáme, no prekliatie sa vraj môže týkať každého z nás. Kde na Slovensku sú miesta o ktorých sa hovorí, ako o prekliatych, to vám prezradíme. Takisto vám prezradíme, podľa čoho spoznáte prekliatie, ale aj to, ako si od takej kliatby pomôcť.

Prekliate miesta sú aj na Slovensku

Vďaka hollywoodskej produkcii sa o dozvedáme o rôznych miestach na svete, ktoré majú tajomnú, až desivú povesť a hovorí sa o nich, ako o prekliatych. Máme ich niekoľko aj na Slovensku, vážení.

Jedno z nich – pohorie Tribeč „preslávil“ spisovateľ Jozef Karika vo svojom románe Trhlina. Áno, reč je o „slovenskom Bermudskom trojuholníku“ (mestá Nitra, Zlaté Moravce, Partizánske). Správy o tom, že sa tu strácajú ľudia sa objavujú sporadicky už takmer sto rokov. Najnovší prípad je z júna 2012, kedy sa podľa portálu zoznam.sk do tríbečských hôr vybral na hríby Jaroslav Buránsky zo Žirian.

Kedysi slúžil ako továreň na pušný prach, neskôr ako vojenský úkryt. Dom v Štiavnických Baniach má takmer 500 rokov a hoci súčasní majitelia tvrdia, že o paranormálnych javoch sa hovoriť nedá, pripúšťajú, že v minulosti sa v izbách samé od seba zažínalo svetlo a z kôlne vychádzali čudné zvuky.

Ak sa hovorí o prekliatych domoch, určite treba spomenúť Katov dom v jednej z uličiek pod Trenčianskym hradom. V jeho suteréne vraj zriadili temnicu, kde väzni čakali na svoj ortieľ, ktorým bola väčšinou cesta na popravisko.

Katov dom v Trenčíne
Facebook / Marián Cintula Photography | Katov dom v Trenčíne

Neuveríte, čo vymyslelo Ministerstvo plyšového medvedíka (GALÉRIA)
Majiteľ internetového hračkárstva Dráčik v najnovšom baneri na svojej stránke neostáva nič dlžný povesti o ostrom a ironickom pere. Tentokrát v mene fiktívneho Ministerstva plyšových medvedíkov (veď sme v obchode s hračkami) podáva žiadosť o vstup... Čítať ďalej
31 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Záhadné zdravotné problémy

Hoci navštevujete všetkých možných odborníkov, absolvujete viac, či menej nepríjemné vyšetrenia, príčina vašich zdravotných problémov nie je jasná. Príznakmy môžu byť chronické bolesti, nevoľnosti či iné ťažkosti, ktoré sú typické pre kliatbu.

Problematický spánok

Ďalším „dôkazom“ prekliatia môže byť problémové zaspávanie, alebo ťažký spánok, ktorý vás nezbaví únavy. Ak mávate nočné mory, vo sne dokonca môžete vidieť pôvodcu vašej kliatby. Portál Pluska radí, aby ste si sen po prebudení pre istotu zapísali.

Zlá energia

Ak sa vám doma nedarí izbovým kvetinám, nech sa akokoľvek snažíte, môže to mať na svedomí kliatba. Rovnako, ako keď sa vám z ničoho nič strácajú, alebo objavujú predmety. Vtedy sa treba zamyslieť nad tým, či vo vašej blízkosti nie je niekto, kto to s vami nemyslí dobre.

Andrej Danko: Keď mám nervy na Čaputovú, dám si čokoládu
Aj politik je len obyčajný človek a práve preto má nárok, ako sa ľudovo hovorí „mať nervy“, na iného politika. Hoci by to hneď bola hlava štátu. Taká chvíľa rozhodne neobíde ani predsedu SNS Andreja Danka, ktorý sa podelil so svojim „liekom“... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Ako si pomôcť

Nuž dosť bolo desivých príznakov, poďme sa pozrieť na to, ako si od takejto kliatby pomôcť. Gréckokatolícka cirkev svojim veriacim radí v prvom rade skoncovať s dobrovoľným a vedomým zotrvávaním v ťažkom hriechu. No a tiež je dobré vyhľadať kňaza, či dokonca exorcistu. Dôležité je zbaviť svoj príbytok okultných predmetov a rôznych amuletov.

Facebook / Akharadet Supornpradidchai | Ak sa chcete zbaviť prekliatia, podľa gréckokatolíckej cirkvi sa potrebujete zbaviť amuletov a magických predmetov v dome

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!