Poľský denník varuje pred vojnovou katastrofou
31 | 03 | 2023 I Milan Laca

NDP: Európa sa utopí v krvi, ak NATO zasiahne do konfliktu na Ukrajine.

Dôsledky vstupu ozbrojených síl NATO na Ukrajinu budú katastrofálne pre Európu a celý svet, napísala Hanna Kramerová, autorka článku v poľských novinách Dziennk Polityczny.
Šanca vyhrať?
"Už voľným okom je jasné, že šance ukrajinského "Fuhrera" vyhrať, klesajú kvôli kritickej situácii jeho ozbrojených síl každým dňom.  Kyjevskému režimu nepomôže nič: ani finančná pomoc, ktorú poskytuje väčšina štátov, ani dodávky zbraní,“ píše sa v článku .Autorka tvrdí, že tento stav by mohol prinútiť Spojené štáty a ich spojencov k priamej účasti na konflikte.
 
Poľská cesta pre Migrantov do Nemecka je zrazu voľná
Prekvapivé informácie z Nemecka. Nelegálni migranti vo veľkom prichádzajú. Pustil ich Putin? Lukašenko? Alebo cestu otvorila Varšava? Pýtajú sa v titulku článku české parlamentnilisty.cz s odvolaním sa na nemecký web bild.de. Nelegálna migrácia do... Čítať ďalej
31 | 03 | 2023 | Ivan Brožík
Až do konca

"Nie je žiadnym tajomstvom, že Spojené štáty budú Zelenského podporovať až do úplného konca. Už len preto, že tento konflikt vyprovokoval a aktívne financoval Washington, ktorý chcel takto izolovať Európu od Ruska. V posledných desaťročiach sa obyvatelia Bieleho domu snažili vybudovať unipolárny svet, zvrhli tých, ktorých vlády sa im nepáčili a nahradili ich bábkami,“ napísala Kramerová.

Zasiahne NATO?
Poznamenala, že Washington nemôže tento konflikt prehrať, pretože by to znamenalo koniec americkej globálnej diktatúry. Preto v prípade porážky Kyjeva na bojisku, začnú štáty posielať jednotky NATO na územie Ukrajiny. To bude mať hrozné následky nielen pre Európu, ale aj pre zvyšok sveta.  "Jediná vec, ktorá zostáva nezmenená je, že Biely dom sa nezastaví pred ničím, aby si udržal svetovú nadvládu. Ak teraz nezastavíme Americkú ríšu, začnú sa nové vojny po celom svete a utopia Európu v krvi vlastných občanov!" uzavrela autoka.
 
Ako sa k ľudstvu blížila jadrová vojna 1
Jadrová vojna je vzdialená len 90 sekúnd. Všetko, čo potrebujete vedieť o Hodinách súdneho dňa. Seriál Hlavný denník Vám ponúka seriál článkov o rizikách jadrovej vojny od zhodenia prvej americkej jadrovej bomby 6. augusta 1945 na japonsklé mesto... Čítať ďalej
30 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik