Ako Veronika a všetci okolo nej trpeli
31 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Keď nevedia smeráci a ich poskokovia nič nájsť, špinu si vymýšľajú. Najnovšie dokonca na môjho mŕtveho otca. Na stránke, ktorá vznikla po Ficových a Pellegriniho prehratých voľbách a odvtedy pretláča klamstvá Smeru a Hlasu sa objavil článok, ktorý špiní pamiatku môjho zosnulého otca." Sťažuje sa na socioálnej sieti Veronika Remišová

"Plátok, ktorý vlastní kamarát Kočnera, pomocník Mečiara a zakladateľ Smeru Fedor Flašík si vymyslel, že môj otec bol „vysokopostaveným dôverníkom ŠTB“. Je to nehorázna lož. Tvorcovia tohto chrapúnskeho klamstva sa dokonca netrafili ani v mene, ktoré pripisujú môjmu otcovi." Nuž, je to vonku a vyvrátiť to môže vari iba Ústav pamäti národa.

Remišovú prekvapuje dno

"Odporné spôsoby a klamstvá od človeka, ktorý celý život pomáhal komunistickým pohrobkom a gangstrom ma neprekvapujú. Prekvapuje ma dno, ktoré dokážu prerážať v úsilí pomôcť svojim kamarátom zo Smeru a Hlasu, ktorých sme odstrihli od miliónových kšeftov na účet všetkých občanov." Píše Veronika Remišová.

Aha, takže "takzvané médiá" je neľúbia...

"Keďže nie sú jediní z takzvaných "médií", ktorí sa snažia za každú cenu vymyslieť nejakú špinu, napíšem to jasne: Môj otec, mama a celá rodina sme za komunizmu trpeli práve preto, že s totalitou sme sa nestotožňovali. Nikto z mojich blízkych príbuzných v ŠtB nebol, dokonca moju mamu vyhodili z práce, pretože nás prihlásila na náboženstvo. A od komunistických učiteľov sme si užili svoje, keďže zo širšej rodiny pochádzali aj rehoľné sestry a misionárky." Tvrdí autorka statusu.

A platňa ide

"Od Smeru i Hlasu zažívam tri roky podlé a nepravdivé útoky pomaly každý týždeň. Raz mi funkcionár strany Hlas Petra Pellegriniho praje smrť, inokedy zas Raši bohapusto klame. Dôvod je jednoduchý: na zlodejstvách a miliónoch úplatkov v krabiciach od šampanského sa ich oligarchovia so mnou nikdy nedohodnú.

Ale že sú schopní takto urážať aj pamiatku a česť môjho zosnulého otca, to je totálne morálne a ľudské dno. Takíto poskokovia Mečiara a Kočnera na môjho otca len tak špiniť nebudú!" zahráža sa na sociálnej sieti Veronika Remišová.

Pokiaľ tvoj plán zlyhal, zmeň plán! Matovič sa nevzdáva
Hnutie OĽANO vstúpi po septembrových parlamentných voľbách len do takej vládnej koalície, ktorá sa zaviaže vyplatiť odmenu 500 eur každému, kto sa zúčastnil na týchto voľbách. Vo štvrtok to oznámil líder hnutia Igor Matovič ako avizovaný plán B.... Čítať ďalej
30 | 03 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik