V kauze vraždy bosa sýkorovcov oslobodil súd štyroch mužov
29 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V kauze vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru oslobodil Okresný súd (OS) Bratislava I Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov spod obžaloby.

Rozhodnutie nie je právoplatné, prokurátorka sa odvolala. TASR to potvrdil hovorca bratislavských súdov Pavol Adamčiak. Upozornili na to noviny.sk a tvnoviny.sk.

"Vykonaným dokazovaním nebolo bez akýchkoľvek pochybností preukázané, že sa obžalovaní dopustili žalovaného skutku," sprostredkoval hovorca vyjadrenie predsedu senátu OS Bratislava I. O odvolaní prokurátorky bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.

Okrem údajného bývalého bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša Ferusa v prípade obžalovali aj Marka L., Milana M. a Richarda B., prezývaného tiež Kofola. Vinu odmietajú. Sýkoru mali podľa obžaloby zavraždiť vo februári 1997 na parkovisku hotela na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Peter Weiss: Vinníčka protiamerických nálad Slovákov sedí v prezidentskom paláci!
Peter Weiss o sebe hovorí, ako o sociálnom demokratovi na voľnej nohe. Hoci sa už roky pohybuje v diplomacii, stále má, ako bývalý politik, istý druh politického myslenia. Preto tvrdí, že táto vláda nevie vládnuť a jej spôsob vládnutia spôsobil... Čítať ďalej
29 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik