Hlas ľudu: Matovič sa na verejnosti ukájal
29 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Ak ešte niekto pochyboval o jeho zdravotnom stave, dnes tieto pochybnosti načisto padli. Hodinu sa takto verejne ukájať, to chce silu na obidvoch stranách.

Už sme si zvykli na to, že televízia prísne stráži vyjadrenia politikov, čo neimponujú trendu dnešného vývoja. Pravda, čo sa nepáči, sa zakazuje. Len sa čudujem, že v TA trojke skrachovanec Matovič takmer denne dostáva hodinový priestor na svoje dristy. Na ukájanie vlastného ja. Ale to je vlastne  fajn, lebo kydať na Fica je dovolené. Z Igorových tlačoviek televízia môže urobiť zábavný program. Mohol by sa volať Matovič dristá a novinárky ho žerú. Aj to svedčí o úrovni nášho novinárskeho dorastu. Pýtať sa a o dristoch dristať donekonečna. I keď aj tu sa občas nájde vzácna výnimka.

Áno, stále sú to tie isté dristy o zlom Ficovi. O tom, ako kradol, ako sa bojí basy. Nič nové pod slnkom. Dokolečka obohraná platňa. Ak sme hovorili a odborníci to potvrdili, že za zbytočné úmrtia v čase kovidu môže vláda, Matovič nás vyvracia z omylu. Mnohé babky a dedkovia zomierali preto, lebo Fico burcoval, aby nenosili rúška. Takto sa nám náš mesiáš očisťuje z vlastnej zodpovednosti. Ale to nám je všetkým už dobre známe. Dnes sa pasoval do roly dobrodincu a prognostika. A neboli to strany vládnej koalície, dnes už dokonca vedel pomenovať aj budúceho ministra školstva aj ministra vnútra.

Za dnešnou tlačovkou nebol len neúspech jeho päťstoeurovky v parlamente. Tento samozvaný tribún ľudu zlorečil proti všetkým, čo sú proti ľuďom, na všetkých, čo chcú, aby k voľbám prišli len ich voliči. A sľúbil už aj plán B. Zajtra zas bude hodinu onanovať. Bude pokračovať v tom, čo dnes začal. Kydať hnoj na Fica a Smer. Náš najlepší premiér v dejinách zrejme nevie prehltnúť horkú pilulku, že Smer vedie v prieskumoch a Fico že už v prieskume dôveryhodnosti lídrov dobehol Pellegriniho.

A kde je náš Igor Ľudomil Dobrotivý? No kde by bol? Na prvom mieste  -  od konca. A to ho serie.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Matovič si nedá pokoj! Má PLÁN B
Poslanec Národnej rady (NR) SR Igor Matovič (OĽANO) opätovne predložil do parlamentu návrh na zavedenie 500-eurovej odmeny za účasť v tohtoročných voľbách. Totožný návrh v stredu parlament neposunul do druhého čítania. Dodal, že nejde o avizovaný... Čítať ďalej
29 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik