Naďove plné gate
28 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Slovami "LOŽ A NENÁVISŤ…" začína svoj status na sociálnej sieti minister obrany Jaro Naď. A obsahom týchto slov dokonale naplní nasledujúce riadky do bodky.

Naď píše, že "…toto je politický program poslanca Fica, ktorého poháňa v prvom rade túžba zvrátiť nástup právneho štátu. Tento človek v skutočnosti nikdy žiadne hodnoty nevyznával, a preto je pre Slovensko taký nebezpečný." Otázka je, ktorý právny štát mal pán Naď na mysli.

Kto to ohrozuje národné záujmy?

Minister obrany si "toto oné" do úst "ondie" aj pri nasledujúcom výroku: "Nielenže svojho času ako premiér pripustil organizovaný zločin do riadenia štátu, dnes sa rozhodol ohrozovať národné záujmy aj z opozičnej lavice, keď výdatne pomáha ruskej agentúrnej sieti v rozvrate spoločenskej a politickej stability."

Bolo by fajn menovať, inak ide o propagandistickú demagógiu, v ktorej je autor statusu oplympionik

"Prakticky všetci zahraniční partneri, ktorí sa v osobných rozhovoroch zaujímajú o našu politiku, sú zdesení z predstavy, že by sa Fico vrátil k moci." Pokračuje v statuse Naď.

Nič nechápe

Naď ide ďalej: "K migom - nielenže sme v duchu charty OSN spolu s ďalšími civilizovanými krajinami poskytli napadnutej krajine pomoc. Slovensko pritom dostalo historickú ponuku na dramatické navýšenie obranných spôsobilostí, keď môžeme s obrovskou zľavou získať špičkové a moderné vrtuľníky. Ak by to Slovensko odmietlo, túto ponuku by veľmi radi využili iné krajiny. Za toto na nás podáva poslanec trestné oznámenie, že posilňujeme obranu Slovenska?"

Koho sú to tie "slovenské záujmy" v skutočnosti?

"Kým Fico si robil špinavý biznis so svojimi oligarchami na úkor našej obranyschopnosti a vojakov, my chránime slovenské záujmy a modernizujeme ozbrojené sily v rozsahu, ako nikdy predtým. Prečo? Pretože nekradneme a mandát chápeme ako službu štátu. Pretože sme Demokrati a vlastenci."

Aha. Keď to tvrdí Naď, tak to tak asi bude.

Matovič s Remišovou pália do Šimečku ako Nemci do Verdunu
Jeden z najstručnejších statusov Igora Matoviča na sociálnej sieti znie - "Tak". O to väčší priestor však venuje Veronike Remišovej, ktorej traktát prevzal celý. Je zábavné sledovať, ako po sebe pália vlastníci povolených názorov s ich... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme