Kde mal Fico oči, keď Naďa do Smeru prijal?
29 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Minister Naď už ako študent bol v rokoch 2000 - 2002 členom Smeru. Toho Smeru, ktorý by dnes najradšej zničil.

Keď mu to v predvolebnom čase budú jeho protivníci vyhadzovať na oči, Jarko sa určite bude brániť. Veď aký by to bol minister obrany, čo krajinu bráni holými rukami, život by za ňu položil, a seba nevie ochrániť?!   Určite sa bude vyhovárať,  že k tomuto hlúpemu kroku ho viedla mladícka nerozvážnosť a synovská láska a poslušnosť. Bude nám spievať o tom,  že s otcom mal krásny vzťah a nechcel ho raniť. Bol mu  vždy veľkým vzorom. Preto ho ako verný  Punťo nasledoval a kráčal v jeho šľapajach do Smeru. Keď zistil, že mu to nevynáša, prestal platiť príspevky a  zo Smeru ho vylúčili.  Nech mu  to slúži ku cti a na ospravedlnenie toho, že tam vôbec vstúpil.

Podľa Róberta Fica Naď odišiel preto, lebo v Smere mu nedali žiadnu funkciu. Ja Robovi, verím, lebo v Naďovom živote sa to nimi len tak hemží.

Povráva sa, že raz medzi svojimi v OĽaNO, kam ho v roku 2018 prijali, povedal, že radšej mohol stúpiť do hovna  ako do Smeru. Ja neviem, ja som pri tom nebola, preto nemôžem povedať, či to je pravda. Ale pravda je, že v OĽaNO si ako minister dobre zaryžoval. A keď sa Igorova loď začala topiť, sadol s Hegerom do záchranného člna s menom DEMOKRATI. Nám zostáva už len veriť,  že z chlapcov sa po voľbách nestanú politickí prostitúti.

Hlas ľudu: Veronika spadla z oblakov– hľadá novinársku etiku
Ona naozaj spadla. Ocitla sa oboma nohami na zemi a odrazu precitla. Až teraz odhalila pravdu, ktorú my, čo nie sme slepí a hluchí, dávno poznáme. Veronika, to preto vznikli alternatívne médiá, lebo denníku N a podobným plátkom neveríme a nečítame... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik