Romana Tabák má v otázke MiG-ov jasno! A PRETO: Hasta la vista Boris
27 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Poslankyňa parlamentu Romana Tabák po Matovičovi dáva zbohom aj Borisovi Kollárovi! Na otázku, ktorá spolarizovala celé Slovensko, má totiž úplne odlišný názor, ako klub Sme rodina. O akú otázku ide? Predsa darovanie MiG-ov na Ukrajinu.

Nelegitímny spôsob darovania stíhačiek

Poslankyňa Romana Tabák sa minulý týždeň definitívne rozhodla, že opúšťa poslanecký klub Sme rodina. Svoje rozhodnutie oznámila aj šéfovi poslaneckého klubu a aj predsedovi strany Borisovi Kollárovi.

Nemôžem sa stotožniť s názorom klubu Sme rodina, ktorého som bola členom, že posielame na Ukrajinu naše stíhačky Mig – 29. Dôvodom je klamlivý a nelegitímny spôsob, akým prišlo k darovaniu našich Migov na Ukrajinu,“skonštatovala Romana Tabák na sociálnej sieti.

Neostane len pri migoch? Naď si už brúsi zuby na ďalší "VOJENSKÝ ŠROT" pre Ukrajinu!
Prezidentka Zuzana Čaputová pred desiatimi dňami skonštatovala, že Slovensko darovaním stíhačiek MiG-29 nateraz vyčerpalo vojenskú pomoc, ktorú bolo schopné Ukrajine poskytnúť. Zdá sa, že sa poriadne zmýlila! Najnovšie sa totiž zvažuje, že načrieme... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Vláda klamala

Je presvedčená, že pri „tejto transakcii“ boli oklamaní nielen poslanci, parlament, ale predovšetkým slovenskí občania. Ako tvrdí, spoliehala sa na verejný prísľub, že k odovzdaniu našich stíhačiek nedôjde, kým v pléne parlamentu nebude o tejto téme otvorená diskusia. A to sa podľa jej slov neudialo. Namiesto toho za zatvorenými dverami v utajenom režime zazneli informácie, ktoré už dnes považujem za klamstvo, uviedla s tým, že bližšie sa k tomu vyjadrovať nechce.

Na jednej strane rešpektuje názor poslaneckého klubu Sme rodina, ale ako „nečlenka strany som nevedela ovplyvniť stanovisko strany. Preto som sa rozhodla vystúpiť! STOP VOJNE", uzavrela Tabák.

FB/Romana Tabák | Romana Tabák by od Fica mala pravidelne dostávať kvety

Znovu nezaradená

Romana Tabák bude na najbližšej schôdzi vystupovať ako nezaradená poslankyňa. Do parlamentu sa dostala na kandidátke OĽaNO. Po tom, čo sa rozhodla nehlasovať za väzobné stíhanie predsedu Smeru – SD Roberta Fica, Matovičov klub opustila. Krátko na to vstúpila do poslaneckého klubu Sme rodina. Ten opúšťa tiež.

Heger sa ROZHODOL: Ako národ PATRÍME SEM a HOTOVO!
Slovensko patrí na západ geograficky, mentálne aj ekonomicky. Vyhlásil to dočasne poverený premiér Eduard Heger v rámci príhovoru na 21. ročníku Hodnotiacej konferencie zahraničnej a európskej politiky SR. Vzhľadom na "novú éru" v globálnom svete a... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Ivan MIhale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik