Hlas ľudu: Remišová má škrečka – a ten má rozum
27 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Naša odvolaná, dočasne poverená ministerka sa rada okrášli perlami. Rada sa hrá na peknú a najlepšiu ministerku sveta. A ešte  o nej vieme, že podlieha náladám. Správa sa podľa toho, kto ju práve nas.... Kým nedávno bol najhorší Hlas, v nedeľu sa to opäť zvrtlo. V nedeľu bol jej politickým oponentom Richard Takáč zo Smeru. Preto na Smer opäť len zle-nedobre.

Po náročnej debate sa už venovala škrečkovi

Len aby ste vedeli, u Remišov majú škrečka. Niekto predsa musí mať rozum. A Veronikin škrečok je rozumný tvor. Situácii na Ukrajine a na Slovensku rozumie viac ako všetci smeráci dokopy. Jeden môj známy zas povedal, že má kozu, ktorá vie viac ako ...  hm... radšej to nahlas nepoviem, aby som Veronikin zákon neporušila, Veroniku neurazila  a zle si nenarobila.

Zdroj: FB Veronika Remišová

Vráťme sa my do nedeľnej diskusie a pozrime si Veronikine perly ducha

Teraz tu ticho seďte a počúvajte...

- A nikomu neotvárajte, kozliatka moje! Lebo príde zlý smerák prezlečený za vlka a zožerie vás, brum-brum!

...Lebo si budem myslieť, že neviete sedieť.

- Joj, drahá pani ministerka! Keby tu bola vaša drahá sedačka, to by sa mi ináč sedelo! A vy viete sedieť? Ale v Ilave ste ešte nesedeli, že? A nechceli by ste to skúsiť?

  • Vypúšťate holubice mieru a kričíte, že chceme mier. Všetci chceme mier. (Tak preto posielate zbrane na Ukrajinu, há?! My chceme mier ľuďom aj zbraniam. Ešte vám to stále nedošlo? Potom si sedíte na kábli, pani ministerka!)
  • Rusko nás označuje za satanský režim. (Fakt? To sa im teda podarilo! Ako na to prišli?)
  • Trestné oznámenie je blbosť. (Tak preto ich furt vypisujete. A potom, že kto je tu blbý?)
  • Vy ste klamali od A do Z, a neskákala som vám do reči. (To môžeš hovoriť svojmu škrečkovi, ani ten ti to neuverí. Veď sme to videli, ako skáčeš. Ako psia blcha. A nešír tu hoaxy, je to trestné.)
  • Vy ste takí amatérski politici. (No jasné, s trojnásobným premiérom na čele, ty profíčka! Ale keď to hovorí bábkoherečka z odvolanej a (na hlavu) padnutej vlády, treba sa nad tým aspoň zamyslieť. Alebo novú rozprávku vymyslieť.)
  • Viete čo? Ale keby tým seniorom mali na hlavy padať bomby, tak tie zvýšené dôchodky sú im nanič. (Pani ministerka, nestrašte! Veď vy ste druhý  Káčer, šírite strach z vojny. A čo, aj mobilizáciu vyhlásite? Alebo to necháte na Smer?)

Hlas ľudu: Kozelová: Čo tu táto (Kozelová) robí
„Možno si poviete, čo tu táto robí, keď je reč o telesnej výchove,“ takto sa nám na tlačovke OĽaNO predstavila Monika Kozelová, tepláková poslankyňa alebo skôr lampasáčka. Lebo tie tepláky vraj neboli tepláky, ale lampasácke gate. Ešteže pani... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik