Českí umelci proti povýšencom na Hrade a vo vláde
19 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

„Tí hore sa už úplne utrhli z reťaze. Zákony si menia, ako chcú. Podporujú udavačstvo. Korupčné škandály a zlodejinu vo vlastných radoch ticho prehliadajú", hovorí nahnevane pre parlamentnilisty.cz herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil.

„Kydanie hnoja na odchádzajúceho prezidenta Zemana – naozaj hnus,“ dodáva. „Prezident Kolobežka I.“, podotýka potom na adresu nového prezidenta k jeho rozhodnutiu ohľadom valorizácie dôchodkov. Padli slová aj o Svěrákovi, čo tak „nadšene mával z okien Hradu“ a zmienil aj Cimrmana. Došlo aj na mnohých ďalších.

Cimrmanovci a iní blázni

„Teda, pán prezident, kto vám to vymýšľa? To skoro vyzerá, ako by Vám to nakukal pán Svěrák, ktorý tak nadšene mával z okien Hradu, ako by sa stal prezidentom on sám. To viete, nesmiete toľko počúvať pána Svěráka! On stále premýšľa len v sentenciách Járy Cimrmana. To by tak zodpovedalo jeho nápadom. ...To si snáď z Vás robí ten Cimrman bláznov. Ako potom vyzeráte? To predsa nemôžete týchto komikov počúvať!“ Chytá sa herec Vyskočil podľa weebu parlamentnilisty.cz za hlavu a ďalej hovorí o novej hlave štátu.

A Vojna? Má zabezpečovať lieky a nie hrať tankové hry….

„Ja som vo Vás vkladal takú štipku nádeje, že ako generál tam urobíte ten sľubovaný poriadok. ...Vy predsa musíte vedieť, čo to je vojna? ... A teraz mi povedzte, na koho tak asi chcete útočiť? To Vám naozaj hrablo? A keby ste celú tú vládu pekne po generálsky vytiahli na execírplatz a postavili ich do laty a priviedli ich aspoň trochu k rozumu, tak by som vážne ľutoval, že som Vás nevolil!“ Píše Ivan Vyskočil.

Tí hore sa už úplne odtrhli z reťaze

„Asi som ten dnešný článok poňal trochu nevážne, ako by povedal pán Fiala: ,To je len taká metafora'. Ja sa tu ospravedlňujem, ale v poslednej dobe sa okolo nás dejú veci, že neviem, či sa mám zlostiť, alebo plakať, alebo sa smiať?“ Zamýšľa sa herec a dodáva.

„Tí hore sa už úplne odtrhli z reťaze, zákony si menia, ako chcú, hlásia slobodu, ale normálna diskusia sa súdi a odsudzuje. Podporujú udavačstvo. Kydanie hnoja na odchádzajúceho prezidenta Zemana - to je naozaj hnus."

"Demonštrácia proti Babišovi - v poriadku! Demonštrácia proti Fialovej vládnej demolačnej čate? Tak to je len hnus, dezoláti, šmejdi a trollovia. Máme slobodu, ale pozor! Na demonštráciu nemôže ísť úplne každý??? Niektorí za to môžu aj vyletieť z práce. Ešteže mi tá hlava už tak neslúži a ja si nemôžem a nemôžem spomenúť - čo mi to len pripomína...?“ Nešetrí sarkazmom Ivan Vyskočil. 

Toto fakt nikde nie je

„A na záver P.S", píše Vyskočil a pokračuje: "Ja si tiež myslím, že ukrajinská vlajka nemá na Národnom múzeu čo robiť! To nestačí tá bezbrehá pomoc? To sa ešte musíme tváriť, ako že je tu u nás Ukrajina? Prešiel som Maďarsko, vzápätí Nemecko, Rakúsko a Chorvátsko a nikde som nevidel ukrajinské vlajky. To len my sme opäť pápežskejší ako pápež! Mám sa za nás hanbiť, plakať – tak snáď je lepšie sa smiať?,“ uzatvára svoje postrehy na webe parlamentnilisty.cz herec Ivan Vyskočil..

A pokračujme

Prezident Petr Pavel a jeho podporovatelia sa stali na internete námetom mnohých paródií. S jednou najnovšieu prišiel aj známy imitátor Petr Jablonský v novom diele svojho pravidelného programu To byl zase týždeň na youtubovom kanáli Extra.cz.

V ňom imituje Pavlov inauguračný prejav a oznamuje zaujímavú novinku ohľadom zriadenia druhého pražského orloja na Pražskom hrade, v jeho oknách sa budú striedať Holubová, Dejdar a Svěrák ."Holubová ako smrtka na orloji.  A aj pre Zveráka sa nájde okno.." hovorí v paródii na nového českého prezidenta PetrJablonský, napokon, pustite si ju:

OSN vyvrátila mainstreamovú lož o genocíde na Ukrajine
V čase, keď ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj prisľúbil svetu aj Ukrajincom, že žiadny ruský zločin spáchaný na Ukrajine a na Ukrajincoch nezostane nepotrestaný, prichádza OSN so správou, že na Ukrajine sa síce dejú viaceré vojnové zločiny,... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik